Трофеї київського «Динамо» – в гостях у Деснянського району столиці!

Трофеї київського «Динамо» – в гостях у Деснянського району столиці!

Деснянський район першим у столиці долучився до програми київського «Динамо» «Кубки крокують Києвом» та прийняв у себе динамівський требл, який «біло-сині» здобули в сезоні 2020/21 – чемпіонський трофей, Кубок і Суперкубок України.

Організатором події, разом із Фан-клубом ФК «Динамо» Київ і ДЦФЗН «Спорт для всіх», виступила Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація, голова якої Дмитро Ратніков особисто відкрив зустріч уболівальників із кубками, привітавши «Динамо» з тріумфальним сезоном.

Протягом дня кожен охочий міг зробити фото на згадку з трофеями улюбленого клубу, розділивши з командою радість від переможного сезону. Динамівська акція зібрала чимало шанувальників «біло-синіх» різних поколінь, з кубками фотографувалися цілими родинами та великими дружними компаніями.

Уболівальник Тарас дізнався про подію з анонсу на офіційному сайті «Динамо» та був одним із тих, хто прийшов на акцію разом із дітьми:

«Думаю, що це важлива та правильна акція, адже вболівальники також причетні до динамівського тріумфу. І тепер ми можемо доторкнутися до перемог команди, відчути себе їхньою частиною, побачити та сфотографуватися з трофеями. Хочеться, щоб «Динамо» привозило до вболівальників кожен майбутній трофей».

На пам’ять у мешканців одного з найбільш густонаселених районів Києва залишилися не лише світлини з динамівським треблом, але й особливий подарунок. Клуб підготував для деснянців одну з літер, що складали об’ємний напис «Динамо» – чемпіон 20/21», з яким «біло-сині» фотографувалися на НСК «Олімпійський» після здобуття чемпіонського титулу. Літеру прикрасили підписи динамівців і подяка вболівальникам за підтримку, без відчуття якої успіху минулого сезону було б досягти набагато складніше.

«Ми привезли літеру «О» з напису «Динамо» – чемпіон», який стояв на полі під час нагородження команди після чемпіонського матчу. Я приїхав із цими літерами на базу та попросив хлопців залишити на них свої автографи. Окрім того, на літері є фото команди зі словами «Дякуємо за підтримку, це наша спільна перемога». У такий спосіб команда виказує свою вдячність уболівальникам за те, що відчувала їхню підтримку, навіть за відсутності на стадіоні. І це дуже важливо, коли фани підтримують команду, а футболісти у свою чергу дякують уболівальникам за цю підтримку», - відзначив президент Фан-клубу ФК «Динамо» Київ Сергій Михайленко.

«Динамо» завоювало в минулому сезоні золотий требл, і вболівальники повинні мати можливість доторкнутися до цієї історії. Кубки три тижні знаходилися на стадіоні «Динамо» в приміщенні Фан-клубу, куди могли завітати шанувальники, а сьогодні в рамках програми «Кубки крокують Києвом» ми приїхали до Деснянського району, усі мешканці якого можуть побачити трофеї та зробити фото з ними. Тим паче, минулий сезон був дуже важким, адже через карантинні обмеження фани майже не мали можливості прийти на стадіон.

Уболівальники «Динамо» – це і діти, і люди старшого віку, і люди з інвалідністю. Наша акція дає можливість киянам і гостям столиці, яким було важко приїхати на стадіон «Динамо», також долучитися до динамівських перемог. Саме тому ми тут і привезли кубки ближче до вболівальників».

На цьому акція «Кубки крокують Києвом» лише розпочинається. Фан-клуб ФК «Динамо» Київ планує привезти динамівські трофеї і в інші куточки столиці, нові домівки отримають і решта пам’ятних літер із чемпіонського напису, які символізують вдячність команди за підтримку фанів. Про подальші події вболівальники дізнаються вже незабаром.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер