Троє динамівців долучилися до перемоги збірної України U21 над Люксембургом

Троє динамівців долучилися до перемоги збірної України U21 над Люксембургом

Сьогодні, 12-го жовтня, молодіжна збірна України провела свій другий поєдинок у відбірному турнірі Євро-2025. Суперником підопічних Унаї Мельгоси стала збірна Люксембургу. Ця гра була виїзною для «синьо-жовтих» і завершилася впевненою перемогою нашої команди з рахунком 3:0.       .

Матч відбувся в другому за населенням місті Великого Герцогства Люксембург, Еш-сюр-Альзетті, на арені імені Еміля Майріша.

Збірна України одразу заволоділа ініціативою, варто згадати удар динамівця Бражка зі штрафного, з яким впорався голкіпер, а потім небезпечний удар з гри, який також «потягнув» воротар суперника. Наприкінці тайму господарів виручила стійка, а на останній хвилині тайму українці повели у рахунку: після закидання від Бражка з глибини Роман віддав передачу на Краснопіра, який проштовхнув м’яч у ворота.

У другому таймі підопічні Унаї Мельгоси також володіли перевагою і на 69-й хвилині подвоїли рахунок – після передачі ще одного динамівця Волошина відзначився В’юнник. Наприкінці поєдинку стійка врятувала вже українців, а в компенсований час третій гол збірної України з передачі В’юнника забив Квасниця.

Загалом, у поєдинку взяли участь троє динамівців. Усі вони з’явилия на полі у стартовому складі – воротар Руслан Нещерет, півзахисник Володимир Бражко, який вивів команду у ролі капітана, та Назар Волошин. Перші двоє провели увесь матч, а Волошин був замінений наприкінці поєдинку – на 85-й хвилині.

Після двох матчів збірна України очолює турнірну таблицю групи F, маючи у своєму активі 6 очок.

Зазначимо, що свій наступний поєдинок, номінально домашній з англійськими однолітками, «синьо-жовті» проведуть 16 жовтня у словацькому місті Кошице на стадіоні «Кошицька футболова арена». Початок зустрічі о 19:30 за київським часом.

Євро-2025 (U21). Кваліфікаційний турнір. Група F

Люксембург (U21) – Україна (U21) – 0:3 (0:1)

12 жовтня. Еш-сюр-Альзетт. Стадіон імені Еміля Майріша.

Люксембург (U21): Латік, Торреш, Агостінеллі, Гонсалвеш, Сіннер, Бербері (Лохей, 74), Серкейра (к) (Де Олівейра, 70), Клісуріца (Ікене, 46), Ірігоєн, Коррея (Ельшан, 60), Жонатанс (Турпінг, 70).

Україна (U21): Нещерет, Роман, Салюк, Батагов, Смоляков, Очеретько (Ярмолюк, 43), Бражко (к), Рубчинський (Кучерявий, 67), Брагару (Квасниця, 67), Краснопір (В’юнник, 67), Волошин (Гунічев, 85).

Голи: Краснопір (45), В’юнник (69), Квасниця (90+4).

Попередження: Сіннер (43), Серкейра (53), Торреш (53), Ірігоєн (75), Агостінеллі (84) – Салюк (53), Смоляков (80), Волошин (84), Бражко (90).

*Фото - УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер