Троє динамівців посприяли перемозі України U21 над Північною Ірландією у відборі до Євро-2025

Троє динамівців посприяли перемозі України U21 над Північною Ірландією у відборі до Євро-2025

Сьогодні, 12-го вересня, молодіжна збірна України під керівництвом іспанського фахівця Унаї Мельгоси стартувала у відборі до Євро-2025. Команда, складена із гравців 2002-го року народження та молодших, у номінально домашньому матчі, який пройшов у словацькому місті Попрад, зустрілася із однолітками із Північної Ірландії.

«Синьо-жовті» розпочали кваліфікацію із мінімальної перемоги з рахунком 1:0. Долю зустрічі вирішив єдиний м’яч, забитий на 70-й хвилині зустрічі Романом.

Наша команда з перших хвилин взяла м’яч під свій контроль, але небезпечні моменти біля воріт суперника почали виникати лише хвилини з 20-ї. Втім, і у воротаря українців – динамівця Руслана Нещерета – було достатньо роботи. Зокрема, він виручив у другому таймі, коли Макгакін прорвався лівим флангом, увійшов до штрафного майданчика й пробив у ближній кут.

А на 70-й хвилині комбінацію за участю Квасниці та Краснопера влучним ударом із лінії штрафного майданчика завершив Роман, принісши перемогу своїй команді - 1:0. Після цього суперники Нещерета більше серйозно не турбували.

Зазначимо, що крім Нещерета, у поєдинку також взяли участь ще двоє динамівців: півзахисник Володимир Бражко вивів команду на поле у якості капітана та провів увесь матч, а Назар Волошин з’явився у стартовому складі та був замінений на 58-й хвилині.

Свій наступний матч у відборі до Євро-2025 молодіжна збірна України проведе за місяць, 12-го жовтня. Підопічні Унаї Мельгоси на виїзді зустрінуться зі збірною Люксембургу.

Євро-2025 (U21). Кваліфікаційний турнір. Група F

Україна (U21) – Північна Ірландія (U21) – 1:0 (0:0)

12 вересня. Попрад. Національний тренувальний центр.

Україна (U21): Нещерет, Роман, Салюк, Батагов, Смоляков, Ярмолюк (Павлюк, 89), Бражко (к), Рубчинський, Брагару, В’юнник (Краснопір, 68), Волошин (Квасниця, 58).

Північна Ірландія (U21): Макмуллан, Макклелланд, Фогарті (Маккосланд, 84), Стюарт, Форбс, Маршалл (Маккі, 68), Макдоннелл, Джонстон (к), Макгакін (Аллен, 84), Келлі (Девлін, 75), Маккірнан (Глінн, 75).

Гол: Роман (70).

Попереджений: Маршалл (66).

*Фото – УАФ 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер