Троє динамівців зіграли у складі збірної України U17 з Кіпром на Євро-2024

Троє динамівців зіграли у складі збірної України U17 з Кіпром на Євро-2024

У неділю, 26-го травня, юнацька збірна України вікової категорії U17 (футболісти не старші 2007 року народження) під керівництвом тренера Юрія Мороза зіграла третій матч на груповому етапі у фінальній частині Євро-2024, який проходить цими днями на Кіпрі. Нагадаємо, у першому матчі на континентальній першості наша команда поступилася Сербії 0:1, а у другому – Чехії (1:3) та, на жаль, втратила шанси вийти з групи до чвертьфіналу.

Сьогодні суперником «синьо-жовтих» стали господарі – збірна Кіпру, яка теж ще не здобула очок, тож у цьому поєдинку на кону стояв лише престиж. Матч пройшов у місті Ларнака. Аби посісти третє місце у квартеті, «синьо-жовтих», враховуючи різницю забитих і пропущених м'ячів, влаштовувала й нічия, але наші хлопці були налаштовані рішуче.

На початку поєдинку українці створили кілька хороших нагод для взяття воріт, зокрема, головою у площину пробив динамівець Редушко. На 30-й хвилині Баршак зробив закидання з глибини поля, а Богданов реалізував вихід сам на сам із воротарем, вивівши свою команду уперед.

На початку другого тайму Денисов заробив пенальті, який реалізував той же Богданов. Наша команда могла збільшувати свою перевагу, зокрема перспективних ударів завдавали Редушко, Вакулюк та ще один представник нашої команди Люсін. Але поєдинок так і завершився з рахунком 2:0 на користь українців.

У цій грі взяли участь троє з чотирьох викликаних представників «Динамо» – захисник Олексій Рибак зіграв увесь матч, півзахисник Богдан Редушко вийшов на поле у стартовому складі та був замінений на ще одного динамівця Павла Люсіна на 71-й хвилині.

Євро-2024 (U17). Фінальний турнір

Україна (U17) – Кіпр (U17) – 2:0 (1:0)

Україна (U17): Петренко, Рибак, Баршак, Дігтярь (Данковський, 89), Стрільчук (Шелекета, 71), Редушко (Люсін, 71), Сорока, Вакулюк, Денисов (Драган, 81), Богданов (Попов, 81), Бондар.

Голи: Богданов (30, 48, з пенальті).

Попереджені: Євангелу (52), Хрістодулу (54), Васіліу (57), Ціорціс (90).

*Фото - УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер