Троє динамівців зіграли за збірну України на Олімпіаді проти Іраку

Троє динамівців зіграли за збірну України на Олімпіаді проти Іраку

У середу, 24 липня, олімпійська збірна України стартувала на Олімпійських іграх, що проходитимуть у наступні тижні у столиці Франції – Парижі.

Суперником «жовто-синіх», які дебютували на Іграх, була збірна Іраку. Підопічні Руслана Ротаня володіли тотальною перевагою на стадіоні в Ліоні протягом першого тайму, але втілити її бодай в один забитий м’яч не спромоглися. Невдовзі після перерви, на 53-й хвилині, українцям усе ж вдалося відкрити рахунок. Після подачі зі штрафного Таловєров виграв верхову боротьбу, пробив головою, воротар парирував, але першим на підбиранні опинився новоспечений динамівець Рубчинський та переправив м’яча до сітки – 1:0.

На жаль, «жовто-синім» не вдалося втримати мінімальну перевагу. Спочатку наша збірна пропустила з пенальті, а згодом і після удару з-за меж штрафного майданчика. У підсумку, поразка 1:2 у дебютному поєдинку на Олімпіаді-2024 у Парижі.

Зазначимо, що у стартовому складі «жовто-синіх» на поле вийшли троє динамівців – окрім згаданого вище Рубчинського, це також півзахисники Микола Михайленко та Максим Брагару. Останні двоє провели на полі 73 хвилини, після чого були замінені, а автор єдиного забитого м’яча у складі збірної України відіграв повний матч.

Додамо, що в іншому матчі групи Аргентина несподівано поступилася Марокко – 1:2. Таким чином, після стартового туру в Марокко та Іраку по три очки, в України та Аргентини – по 0. У наступному турі підопічні Руслана Ротаня зіграють проти Марокко в суботу, 27 липня, початок – о 18:00 за київським часом.

* Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер