Трудова п'ятниця, або підготовка розпочалася

У п'ятницю ввечері гравці «Динамо» провели перше в нинішньому році тренування. Якраз із заходом сонця, коли в Ізраїлі наступив шабат, динамівці біля футбольного поля почали ретельно зашнуровувати бутси й поправляти гетри, готуючись до виходу на зелений газон.

Трохи пожонглювавши м'ячем і влаштувавши коротку перепасовку, гравці організовано зібралися в центрі поля на традиційну установку. Вступну промову з планами на весь період підготовки Валерій Газзаєв відклав на найближче теоретичне заняття, зараз же наставник зосередив увагу підопічних на майбутній роботі, яку влучним словом охрестив «ввідною». Окрім кросу на початку й наприкінці заняття, команда, розділившись на дві групи, зіграла у футбол з чотирма воротами. По першому виходу на полі видно, що після відпустки довжиною в місяць непросто реалізовувати на полі все задумане. «Голова працює швидше, ніж ноги», - звично в такі дні говорять футболісти.

Як раніше повідомлялося, на збір до Ізраїлю вирушили 27 гравців. Залишився в Києві Тіберіу Гіоане, в якого на медобстеженні виявили рецидив старої травми. Докладніша інформація про здоров'я румунського півзахисника і терміни відновлення стануть відомі найближчим часом. На решту футболістів на землі обітованій чекає серйозна робота. До першого контрольного матчу залишається дев'ять днів, в кожному по одному-двом виснажливим тренуванням. Далі буде не легше. Побажаємо динамівцям, яким сил і характеру не позичати, успішно пройти підготовчий цикл, підтвердивши плідні тренувальні будні успіхами у весняній частині сезону.

Дмитро Шаповал, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Кейсарії (Ізраїль)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер