Цуріков забиває, але «Говерла» знову не перемагає

Цуріков забиває, але «Говерла» знову не перемагає

Уже звично склад господарів поля майже повністю складався з орендованих динамівців.

Усю гру на полі провели Артур Рудько, Сергій Люлька, В'ячеслав Лухтанов, Віталій Гемега, Орест Кузик, Віталій Ягодінскіс, Євген Чумак, капітан Андрій Цуріков та Олексій Савченко. Також на полі з'явився новачок «Говерли», екс-динамівець Дмитро Єременко (перейшов до «Говерли» з білоруського «Слуцька»), який відіграв перший тайм. У другому таймі на 63-й хвилині замість Дмитра Хльобаса на поле вийшов Олексій Хобленко. За станом здоров’я не зміг узяти участі в поєдинку Павло Полегенько.

Попередження до свого пасиву занесли Савченко та Гемега. У другому таймі Савченко отримав друге попередження, на 78-й хвилині залишивши команду в меншості. Втім, уже за хвилину склади вирівнялися, коли Кулинич у своєму штрафному майданчику збив Цурікова (на фото). Пенальті чітко реалізував сам постраждалий, розвівши голкіпера та м'яч по різних кутах.

Упродовж матчу «Говерла» створила незліченну кількість перспективних моментів, граючи першим номером та майже весь час проводячи на половині поля суперника.

У другому таймі реальний момент відзначитися забитим м'ячем мав Гемега, якого партнери вивели віч-на-віч із воротарем. Арбітр спочатку свистка не дав, Віталій спрямував м'яча у ворота повз Старцева, й лише після цього було зафіксовано офсайд. Подвоювати рахунок могли Кузик із Гемегою, які вдвох вийшли до воріт, Орест не поскупився та відпасував на партнера, який перебував у більш вигідній позиції, але Віталій не поцілив у ворота. За таке марнотратство ужгородці поплатилися на 90-й хвилині, коли після доволі сумнівного стандарту, призначеного майже на лінії штрафного майданчика, Каплієнко сильним ударом спрямував м'яча у правий кут воріт Рудька.

Свій наступний поєдинок «Говерла» проведе в неділю, 16-го серпня, на виїзді проти харківського «Металіста».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер