Туринська катастрофа – урок для молодих динамівців

Туринська катастрофа – урок для молодих динамівців

Переповнені надіями динамівці та їх уболівальники з нетерпінням очікували двобою з туринським “Ювентусом”. Одна річ розправитися на очах переповненого домашнього стадіону з аутсайдером англійського чемпіонату, а зовсім інша – зійтися з лідером італійського футболу в Турині.

На жаль, рівної гри не вийшло. В першому таймі команди створили по два моменти біля кожних воріт, і якщо кияни свої шанси не використали, то досвідчені бійці Марко Ді Вайо та Алессандро Дель П’єро по черзі змінювали на табло рахунок.

Нема сенсу аналізувати дії обох команд. Усе очевидно – не використав моменти в першій половині матчу, підопічні Михайличенко в другому таймі відверто ”поплили” та дозволили супернику нав’язати свою волю.

Гості несподівано для багатьох програли “другий поверх” біля власних воріт. На 15-ій хвилині після подачі кутового майстер гри у повітрі Горан Саблич не догледів за маленьким Ді Вайо, який з кільком метрів переправив м’яч у ворота – 0:1.

На гол туринців мав слушну нагоду відповісти Хацкевич, але після його удару головою з семи метрів Буффон зумів рукою перевести м’яч у поперечину. Можливо, це був ключовий момент зустрічі для динамівців.

Ще одна нагода на 21-й хвилині могла перевернути усе з ніг на голову… Знов той же Хацкевич чудовим пасом вивів Шацьких на побачення з кіпером “Юве”, але наш бомбардир не влучив у створ воріт. Практично через кілька хвилин ц власній штрафній останній оборонець Гіоане почав фінтити та обігрувати Недведа. Останній відібрав м’яч у румуна та відпасував на Каморанезі. Той помітив вільного Дель П’єро, якому залишалось закотити шкіряну кулю в майже порожні ворота з лінії воротарської.

До кінця першого тайму динамівцям так і не вдалось налагодити гру. На перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь “Старої Сеньйори”.

Другий тайм став кошмарним для киян. Туринці домінували усі 45 хвилин та створили біля воріт Віталія Реви з десяток гольових моментів. Ді Вайо знов виграє “повітря”, Давідс несподівано для всіх демонструє не притаманний йому дриблінг, Недвед вколочує свій улюблений “тандерболт” – 0:5. А ось наші хлопці виглядали повністю деморалізованими й рідкі випади Шацьких на загальному фоні здавалися не більше ніж випадковість.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер