Турнір дублерів. «Динамо» - «Нафтовик» 6:3

Турнір дублерів. «Динамо» - «Нафтовик» 6:3

Результативним видався черговий матч турніру дублерів для підопічних Юрія Калитвинцева. Гості з Охтирки поступились 6:3.

Динамівці зіграли досить неоднозначно. Вигравали по ходу зустрічі 3:1, дали зрівняти рахунок, потім нову вийшли вперед, а наприкінці зустрічі довели справу до розгрому опонента.

Петров уже в дебюті зустрічі влучив у власні ворота але досить швидко «біло-сині» відігрались і вийшли вперед. Єрмоленко забив із штрафного, Герасим’юк відзначився відмінними індивідуальними діями, Алієв реалізував пенальті, призначеним за гру рукою у штрафному «Нафтовика».

Але несподівано на початку другої половини дублем відзначився Андрухов і рахунок і рахунок зрівнявся. Але Воронов знову вивів господарів уперед, і вже наприкінці тайму м’яч провів талановитий Кравець.

У матчі було два вилучення. Новачок «Динамо» Бельгаузані покинув поле за брутальний підкат, точніше, за підкат, який не вдався, а досвідчений гравець гостей Гапон за два попередження.

Турнір дублерів. Матч 11-го туру

Динамо - Нафтовик 6:3
Голи: Ярмоленко 9, Герасим'юк 20, Алієв 45 (з пенальті), Воронков 64, Кравець 87, 90 - Петров 5 (у свої ворота), Андрухов 51, 62

Динамо: Кічак, Допілка, Петров, Бутенін, Мілько (Гармаш, 46), Герасим'юк (Коркішко, 51), Алієв, Бельгазуані, Белькевич (Зозуля, 65), Фаркаш (Кравець, 46), Ярмоленко (Воронков, 46)

Попередження: Гапон 16

Вилучення: Бельгазуані 24 - Гапон 30


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер