Турнір Гранаткіна. Неочікувано крупна поразка від росіян…

Турнір Гранаткіна. Неочікувано крупна поразка від росіян…

Після матчу з росіянами головний тренер збірної України Олександр Петраков дав такий коментар:

- Ми повністю провалили гру. Грав тільки Міранян, інші були порожніми. Радченко створював моменти в атаці, був активним. Але що повинен робити нападник? Він повинен забивати. Радченко не забиває, не вистачає техніки, а швидкість це ще не все у футболі.

У перерві спробував поговорити з хлопцями, достукатися до них. Враховуючи, що другий тайм зіграли 1:1, напевно, достукався, але не до всіх. Це головна риса юнацького футболу: ви можете провести 3 хороші матчі, а потім повністю провалити гру, що сьогодні і трапилося з нами. Ознака майстерності це стабільність, а її у хлопців поки немає.

Тепер наша команда 13 січня зіграє в матчі за 3-е місце з однолітками з Фінляндії. Початок гри о 14.30 за київським часом.

Росія - Україна 4:1 (3:0)

11 січня 2013 року, Санкт-Петербург, Петербурзький СКК, 6000 глядачів

Судді: Павло Шадиханов, Кирило Большаков, Роман Мілюченко.

Росія: Лобанцев (Васютін, 90), Караваєв (Масютін, 90), Ребенко (к), Каляшин, Єрмаков (Гаріпов, 90), Моргунов (Сінодзука, 87), Давидов (Курзеньов, 81), Єфремов (Мустафін, 89), Лисцов, Міранчук Ол, Сарамутін (Міранчук Ан., 68).

Головний тренер: Дмитро Ульянов.

Україна: Сарнавський (к), Ткачук (Качараба, 41), Полегенько, Шевчук, Танковський (Яремчук, 63), Габелок (Яструб, 60), Радченко (Завійський, 72), Міранян, Чумак, Сизий, Соболь.

Головний тренер: Олександр Петраков.

Голи: Єфремов (7, 16), Давидов (34), Лисцов (59), Качараба (90).

Попередження: Сизий (81).

Найкращі гравці: Артур Міранян, Дмитро Єфремов.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер