Турнір на честь А.Гаваші (U-15). СДЮСШОР-00 – «Динамо» – 0:3

Турнір на честь А.Гаваші (U-15). СДЮСШОР-00 – «Динамо» – 0:3

Нагадаємо, цей поєдинок не мав турнірного значення, оскільки підопічні Олексія Дроценка та Олександра Ситника достроково забезпечили собі перемогу в змаганнях ще після минулої гри, за тур до кінця.

Цього разу наша команда грала два тайми різними складами. Перший тайм завершився з рахунком 2:0 – дублем відзначився Сухоручко. А ще один м'яч записав на свій рахунок Котов після перерви.

- Організація турніру – на хорошому рівні, проживання, харчування, поля також можемо оцінити високо, – підбив підсумки турніру Олексій Дроценко. – Єдине, хотілося б, щоб склад учасників був різноманітнішим та сильнішим за рівнем. На жаль, не змогли приїхати всі команди, які планувалися спочатку, зокрема, з Дніпропетровська, «Шахтар», учасники з Угорщини. У нас цей турнір увійшов до підготовчого тренувального процесу. Наше побажання – щоб список команд-учасниць був більш розширеним за географією та різноманітністю. Після повернення до Києва дамо хлопцям кілька днів відпочити. Потім у нас розпочинаються матчі на Кубок та першість міста, а за два тижні – чемпіонат України. Будемо продовжувати готуватися до них уже в Києві.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер