Турнір на честь А.Гаваші (U-17). «Динамо» - «Волинь» - 9:0

Турнір на честь А.Гаваші (U-17). «Динамо» - «Волинь» - 9:0

Відзначимо, що тренерський штаб на турнірі не міг розраховувати на трьох гравців: Данила Лісового, Сергія Косовського та Рената Мочуляка, яких було викликано до юнацької збірної України U-17. Також через пошкодження гомілкостопа не брав участі у грі Назар Єдинаку. Грали команди два тайма по 40 хвилин кожний.

Старші динамівці розпочали зустріч активно, помітно переважаючи у багатьох компонентах. Результат не примусив на себе довго чекати: забивали динамівці на будь-який смак. Словом, вже через п’ятнадцять хвилин динамівці вели в рахунку 3:0 – дублем вдалося відзначитися Владиславу Апостолюку, а ще один м’яч забив Богдан Винниченко. Спочатку партнер чудовим пасом вивів на ударну позицію «Монтелу», як називають у команді Апостолюка, і Влад не залишив шансів воротарю, пробивши повз нього. А через дві хвилини динамівці розпочали масовану атаку за участю Дубинчака, Смирного та Терещенка, після чого на ударній позиції знову опинився Апостолюк, і не схибив.

Було помітно, що у волинян мало, що виходило: динамівці швидко перехоплювали м’яч, вчасно вступали у боротьбу та нав’язували свою гру супернику. До крупного рахунок довів Богдан Винниченко. А остаточно зняв усі питання про переможця Артем Ярмоленко, який чудово замкнув головою дальню штангу після подачі кутового Артемом Козаком. Відзначимо, що Ярмоленко у цій грі виконував роль центрального захисника.

Навіть після цього наша команда не зупинилася, і вже Винниченко отримав можливість зробити дубль. Потім шостий м’яч забив ще Ілля Терещенко, а сьомий – правий захисник Дмитро Бабан. На цьому перший тайм завершився.

У перерві тренери використали усі шість замін. А щойно розпочався другий тайм, кияни продовжили розгром. Зокрема, Архан Ібадов, який щойно приєднався до команди, після подачі кутового прицільним ударом головою відправив м’яч у сітку. А через певний час до авторів дублів долучився і Терещенко. Після матчу із гарним настроєм футболісти пішли на вечерю та відпочивати.

Велику перемогу своєї команди над «Волинню» прокоментував тренер динамівців U-17 Артем Яшкін: «Вийшло так, що суперник дозволив нам грати так, як ми хочемо, і ми використовували свої моменти. Але ми залишилися трохи незадоволені другим таймом. Напевно, він вийшов поганим через те, що хлопці не налаштувалися після першої половини зустрічі, яка закінчилася з рахунком 7:0 на нашу користь, тому було багато браку при передачах і не вимушених помилок. Не знаю, які суперники у нас будуть в наступних поєдинках, але налаштовуватися будемо серйозно, як і на цю гру. Справа в тому, що ми не знайомі з опонентами, з якими доведеться зустрітися, ми їх не вивчали. Тому будемо просто грати в свою силу».

- Сьогодні у нас був не дуже сильний суперник, - зізнався автор дубля Ілля Терещенко. - Ми старалися отримувати задоволення від гри, награвали комбінації на новий сезон, було цікаво. Цього опонента ніколи раніше не бачили, перший раз з ними зустрілися. Але спілкувалися з хлопцями з BRW-BIK, які грали з командою «Волині». Вони сказали, що хлопці, начебто, непогані, тому ми серйозно налаштовувалися і, так вийшло, що забили дев'ять м'ячів. Перед матчем тренери сказали, що я повинен побільше напружувати захисників, атакувати і отримати задоволення від гри. Наставники залишилися трохи незадоволені другим таймом, тому що його зміст був не таким, як до перерви. Досягнувши такої великої переваги, після перерви ми розслабилися, забили всього лише два м'ячі і віддали супернику гру. Думаю, в наступному матчі з угорцями нам доведеться значно важче.

Турнір на честь А. Гаваші (U-17)

19.08.2014 р. Ужгород, поле готельно-спортивного комплексу «Камелот». 50 глядачів

«Динамо» – «Волинь» – 9:0 (7:0)

«Динамо»: 1. Кобель (30. Санжаревський, 41), 8. Бабан (19. Генник, 41), 7. Ярмоленко, 16. Мазур, 4. Дубинчак (21. Радченко, 41), 17. Корчебний (11. Ібадов, 41), 5. Смирний (к), 15. Козак, 20. Винниченко (2. Минда, 41), 13. Апостолюк (14. Зубков, 41), 22. Терещенко.

Голи: Апостолюк (9, 11), Винниченко (16, 28), Ярмоленко (26), Терещенко (30, 53), Бабан (38), Ібадов (44).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер