Краще Туреччина, ніж Німеччина...

Краще Туреччина, ніж Німеччина...

Олег БАЗИЛЕВИЧ:

- Вважаю найкращим варіантом для «Динамо» є турецький «Фенербахче». Ми цю команду добре знаємо, не так давно зустрічалися на футбольному полі.

Що ж до гіршого суперника, то тут у мене два варіанти. У першу чергу не хотілося би, щоб дісталася менхенгладбаська «Борусія», адже німецькі колективи завжди є непростими суперниками в єврокубках. Також варто побоюватися «Лілля». Французи вже давно входять до когорти найкращих клубів своєї країни. Але в будь-якому випадку шанси на вихід до наступного етапу великі.

Юрій МАКСИМОВ (на фото):

- Незважаючи на те, як складеться гра, успіх усе одно є одним із головних компонентів. Так, у другому поєдинку з голландцями «Динамо» могло як виграти, що і сталося, так і програти, але кияни вміють додавати впродовж зустрічі й досягати потрібного результату. Напевно, найбільш неприємним із можливих суперників на даному етапі є менхенгладбаська «Борусія», а ось найбільш прийнятним та прохідним – «Фенербахче». Вважаю, динамівцям до снаги пробитися до Ліги чемпіонів, і вони це зроблять.

Андрій НЕСМАЧНИЙ:

- Немає різниці, який клуб буде протистояти в четвертому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, адже все одно вихід до групового турніру в першу чергу буде залежати від гри «біло-синіх» в обох зустрічах. Після матчів із «Феєноордом» дії футболістів, звичайно, залишають бажати кращого.

Як на мене, то найкращий варіант жеребкування – «Фенербахче». Із турками ми не раз зустрічалися і головне – перемагали. А ось ще чотири суперника, звичайно, є командами сильнішими. Особливо варто звернути увагу на «Удинезе», який, мені здається, є найбільш неприємним варіантом.

Але, як я і казав перед матчами з «Феєноордом», шанси на потрапляння до Ліги чемпіонів – 50 на 50.

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер