Т’ягу Сильва та Езекіль Лавецці можуть зіграти проти «Динамо»

Т’ягу Сильва та Езекіль Лавецці можуть зіграти проти «Динамо»

Лавецці, якого придбали у «Наполі» за 30 мільйонів євро, провів за колишній клуб Дієго Марадони, п’ять повноцінних сезони, зігравши за цей час 156 матчів у серії А й забивши 38 голів. У минулому футбольному році 27-річний нападник був ключовою фігурою у складі неаполітанців, які вперше з 1987 року виграли Кубок Італії та вийшли до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, де поступилися "Челсі".

"Мене привабили спортивні плани ПСЖ. У мене з’явився шанс грати за великий клуб, який зараз перебуває на підйомі й буде продовжувати зростати", – заявив Лавецці.

Аргентинець дебютував за ПСЖ 11 серпня у прем’єрній грі парижан у чемпіонаті з «Лорьяном», яка завершилася внічию 2:2. 11-й номер столичного гранда вийшов у стартовому складі й у наступний грі, проти «Аяччо» (0:0), але отримавши на 59-й хвилині червону картку й відповідно дискваліфікацію, у наступних турах на поле більше не з’являвся.

Придбання же Сильви (на фото) ПСЖ (за різними джерелами оцінюється від 40 до 42 мільйонів євро), який перебрався до стану "россонері" у 2008-му із "Флуміненсе", провів за "Мілан" 93 матчі та виграв серію А в сезоні 2010/11, стало довол несподіваним, оскільки менше двох тижнів до переїзду до Парижу він продовжив контракт із "россонері" до 2017 року.

Сильва, який зіграв за збірну Бразилії 28 матчів, у ПСЖ знову опинився в одній компанії зі спортивним директором клубу Леонардо – тренером "Мілана" в сезоні 2009/10.

«Парі Сен-Жермен», яким керує ще один колишній наставник "россонері" Карло Анчелотті, у минулому чемпіонаті Франції посів друге місце, а в нинішньому сезоні в поточній першості Ліги 1 ще не програв жодної гри, двічі перемігши та тричі зігравши внічию. У жодному з цих матчів бразилець участі не брав, отримавши ушкодження в одному з матчів Олімпіади-2012 у Лондоні. Тепер, після періоду відновлення він готовий вперше одягти футболку ПСЖ в найближчій зустрічі, яка якраз і припадає на матч Ліги чемпіонів проти київського «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

* використана цитата www.uefa.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер