У Києві найкращі дитячі команди позмагалися на турнірі пам'яті Євгена Рудакова

У Києві найкращі дитячі команди позмагалися на турнірі пам'яті Євгена Рудакова

З 12 по 14 грудня у манежі заміської мази «Динамо» у Кончі-Заспі відбувся традиційний щорічний дитячо-юнацький турнір присвячений пам’яті видатного футболіста та тренера Євгена Рудакова. Його організаторами виступили ФК «Динамо» (Київ) та ГО «Київська ліга дитячого футболу» на чолі із її головою Володимиром Величком. У змаганнях взяли участь 32 команди футболістів 2011-го року народження. Вони були поділені на 8 груп по чотири колективи у кожній. Учасники приїхали з різних куточків України – Львова, Чернігова, Вінниці, Дніпра, Кривого Рогу, Києва та області, а також з інших міст. Матчі турніру тривали 30 хвилин.

Усі ігри вийшли цікавими, емоційними та корисними, пройшли у приємній, дружній атмосфері і подарували дітям та батькам багато позитивних вражень. Неймовірні результати поєдинків, жага до перемоги, максимальні швидкості, шалена самовіддача юних футболістів, інтрига до останньої секунди – це все було присутнє на турнірі пам’яті Євгена Рудакова.

У фінальному поєдинку у напруженій боротьбі динамівці поступилися УФК «Парус» з Дніпра з рахунком 0:1. Нагороджували юних футболістів голова ГО Київська ліга дитячого футболу Володимир Величко та директор ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського – Олександр Іщенко. Переможці та призери турніру пам’яті Євгена Рудакова серед команд дітей 2011 р.н. отримали кубки, медалі, дипломи та солодкі подарунки від організаторів турніру.

Також почесними нагородами та солодкими подарунками відмітили найкращих гравців турніру та кращих голкіперів.

- Наші хлопці пропустили на початку поєдинку після помилки воротаря, і цей рахунок зберігся до кінця зустрічі, - розповів директор ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександр Іщенко. - Тішить, що у такі важкі часи вийшло справжнє футбольне свято. На турнірі зібралися усі найсильніші команди України. Пощастило, що незважаючи на вранішню повітряну тривогу та атаку дронів, надалі ситуація була більш-менш спокійною, поєдинки не переривалися, а світло не вимикалося, тож усі умови для належного проведення матчів були забезпечені.

Зазначимо, що 16-го грудня розпочнеться турнір пам’яті Євгена Рудакова серед команд хлопців 2012-го року народження, у якому також візьмуть участь 32 команди. А з 19-го грудня у рамках турніру пам’яті тренерів Академії «Динамо» позмагаються футболісти 2013-го року народження (усього 28 команд). Наприкінці наступного тижня відбудуться змагання серед наймолодших вікових категорій – хлопців 2014 та 2015 років народження. (20 та 24 команди відповідно). Таким чином, загалом, у грудневих турнірах візьмуть участь 140 колективів, що дозволило змаганням стати одними з наймасовіших в Україні.

Дякуємо юним футболістам за свято футболу, яке вони нам подарували! Дякуємо нашим ЗСУ за можливість проводити такі турніри. Бажаємо дітям чудових новорічних свят, гарного настрою, веселих посмішок, мирного неба над головою.

Відео матчів можна переглянути на YouTube за посиланням

Результати матчів - за цим посиланням

Фото турніру

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер