У стані суперника. «Бенфіка» здобула розгромну перемогу перед матчем із «Динамо»

У стані суперника. «Бенфіка» здобула розгромну перемогу перед матчем із «Динамо»

У суботу, 11 вересня, лісабонська «Бенфіка», яка стане першим суперником київського «Динамо» у цьогорічному розіграші Ліги чемпіонів, результативно переграла на виїзді «Санта-Клару».

За три дні до старту групового раунду Ліги чемпіонів «Бенфіка» вирушила в рамках 5-го туру чемпіонату Португалії в гості до «Санта-Клари», яка перебуває в нижній частині турнірної таблиці.

Лісабонці повністю переважали суперників за володінням м’ячем, однак при цьому господарям вдавалося проводити гострі контратаки. «Бенфіка» ж завдала єдиного удару в площину воріт наприкінці першого тайму, який став результативним – Грімальдо вивів Пінью на ворота, і той пробив у сітку повз голкіпера.

Після перерви м’яч побував у воротах «Санта-Клари» ще чотири рази. Спочатку Нуньєс реалізував вихід один на один, а через 12 хвилин оформив дубль. Окрім того, Рафі Сілві вдалося відзначитися дальнім ударом, а крапку в поєдинку поставив Роман Яремчук, який замінив Нуньєса на 63-й хвилині. Після ще одного асисту Грімальдо з лівого флангу українець розстріляв ворота суперників із кількох метрів.

За підсумками 5-ти турів португальської першості «Бенфіка» має стовідсотковий результат – 5 перемог і 15 очок, що дозволяє одноосібно лідирувати в чемпіонаті.

У вівторок, 14 вересня, португальська команда зустрінеться з «Динамо» у Києві в рамках 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Початок матчу на НСК «Олімпійський» – о 22:00.

Чемпіонат Португалії 2021/22, 5-й тур

«Санта-Клара» - «Бенфіка» - 0:5

Голи: Пінью, 42, Нуньєс, 54, 62, Рафа Сілва, 58, Яремчук, 68.

Склад «Бенфіки»: Влаходімос – Верісімо, Вертонген, Морато – Гонсалвеш (Лазаро, 72), Вайгль, Маріу (Фернандеш, 63), Грімальдо – Пінью (Рафа Сілва, 46), Евертон (Піцці, 72), Нуньєс (Яремчук, 63).

Фото – ФК «Бенфіка»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер