У стані суперника. «Фенербахче» забив п’ять м’ячів у чемпіонаті

У стані суперника. «Фенербахче» забив п’ять м’ячів у чемпіонаті

Стамбульський «Фенербахче», суперник «Динамо» по заключному матчу групового турніру Ліги Європи, здобув переконливу перемогу в рамках чемпіонату Туреччини.

Підопічні Жорже Жезуша вирушили в гості до одного з аутсайдерів – «Істанбулспора». Уже в першому таймі «канарки» забили двічі. На 16-й хвилині гравець господарів зіграв рукою у власному штрафному майданчику, і Батшуайї відкрив рахунок, реалізувавши пенальті, а згодом Кахведжі класним діагональним ударом під стійку подвоїв перевагу.

У дебюті другого тайму господарі скоротили відставання до мінімуму, але за кілька хвилин підопічні Жорже Жезуша знову збільшили свою перевагу – цього разу Батшуайї замкнув головою подачу з кутового.

На 67-й хвилині «Істанбулспор» знову повернув інтригу в матч, забивши вдруге, але на останніх хвилинах «Фенербахче» зробив рахунок великим. Валенсія, який вийшов на заміну у другому таймі, точно пробив з-за меж штрафного майданчика, а крапку в матчі поставив Батшуайї, оформивши хет-трик.

Завдяки цій перемозі, четвертій поспіль у чемпіонаті Туреччини, «канарки» зберегли одноосібне лідерство, маючи 26 очок після 11-ти зіграних матчів, та випереджаючи «Аданадемірспор», що йде другим та провів на одну гру більше, на три очки.

Суперліга Туреччини, 12-й тур

«Істанбулспор» – «Фенербахче» – 2:5 (0:2)

«Фенербахче»: Байїндир, Кадіоглу, Сердар, Салай, Аліоскі (Лінкольн, 66), Зайц (Креспу, 75), Аран, Мор (Осаї-Самюел, 66), Кахведжі (Юксек, 89), Жоау Педру (Валенсія, 66), Батшуайї.

Голи: Топаллі (47, 67) – Батшуайї (18, пен., 49, 88), Кахведжі (37), Валенсія (86).

Фото ФК «Фенербахче»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер