У стані суперника: «Лаціо» переміг «Верону» у Серії А

У стані суперника: «Лаціо» переміг «Верону» у Серії А

У понеділок ввечері відбувся завершальний матч 4-го туру італійської Серії А, у якому зіграв суперник «Динамо» по першому туру Ліги Європи, римський «Лаціо».

«Орли» приймали на «Стадіо Олімпіко» «Верону», яка перед грою стояла вище за «Лаціо» у турнірній таблиці. Цей матч зібрав у Римі 34 тисячі глядачів за загальної місткості трибун понад 70 тисяч.

Лаціалі забили швидкий гол вже на 5-й хвилині. Після передачі з глибини від Дзакканьї Булає Діа прийняв м’яч на лінії штрафного майданчика, хитнув захисника та поцілив у нижній кут. Утім, гості дуже швидко відігралися. За дві хвилини вертикальна атака та помилка «Лаціо» в центрі захисту привела до виходу Тенгстедта на ворота, і данець пробив повз голкіпера.

Та на 20-й хвилині господарі поля знову повели в рахунку, реалізувавши стандарт. Після подачі кутового у виконанні Дзакканьї Кастельянос ногою у стрибку з меж воротарського майданчика переправив м’яч до сітки воріт.

У час, що залишався, господарі поля були куди ближчими до того аби забити третій гол, аніж «Верона» до того, аби знову відігратися. Тим не менше, гра так і завершилася з рахунком 2:1 на користь «Лаціо».

Команда Марко Бароні провела гру у такому складі (4-2-3-1): Проведел – Лаццарі (Марушич, 89), Хіла, Романьойлі, Тавареш – Гендузі, Ровелла (Весіно, 81) – Ісаксен (Чауна, 66), Діа, Дзакканьї (Нослін, 90) – Кастельянос (Кастровіллі, 66).

Набравши 7 очок у 4-х стартових турах «Лаціо» посідає 6-те місце у Серії А, відстаючи від лідера на 3 залікові бали. Втім, у чемпіонаті після стартових турів дуже висока щільність, тож «Лаціо» легко може зміститися по таблиці як угору, так і вниз після наступного туру. 

Фото - sslazio.it

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер