У стані суперника. «Рома» не змогла перемогти в гостьовому матчі «Монцу»

У стані суперника. «Рома» не змогла перемогти в гостьовому матчі «Монцу»

Римська «Рома», наступний суперник «Динамо» по основному раунду Ліги Європи, провела черговий матч у рамках італійської Серії А.

Підопічні Івана Юрича, який нещодавно змінив Даніеле Де Россі на посаді головного тренера «вовків», поїхали на виїзд до Монци в гості до однойменної команди.

Поєдинок пройшов за переваги гостей. У першому таймі українець Довбик забив гол, але арбітр відмінив його, зафіксувавши офсайд в українця. Після перерви Артем усе ж досяг свого – на 61-й хвилині, отримавши передачу у штрафному майданчику, форвард обіграв кількох захсників та пробив повз воротаря. Але втримати мінімальну перевагу «вовкам» не вдалося – на 70-й хвилині Мота на дальній стійці замкнув простріл із лівого флангу та зрівняв рахунок.

«Рома» провела матч у такому складі: Свілар – Манчіні, Н’Діка, Анхеліно (Ермосо, 71) – Челік (Бальданці, 86), Коне, Крістанте, Ель-Шаараві (Залевський, 20), Пеллегріні (Шомуродов, 86), Суле (Пізіллі, 71) – Довбик.

Додамо, що після семи турів «Рома» розташовується на 9-му місці, маючи 10 очок (2 перемоги, 4 нічиї, 1 поразка, різниця м’ячів – 8:5), відстаючи від лідера, «Наполі», на шість балів. Перед поєдинком із «Динамо», що пройде 24 жовтня в Римі, у «вовків» запланований принциповий домашній поєдинок із чинним чемпіоном, міланським «Інтером» (20 жовтня).

* Фото AS Roma

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер