У стані суперника. «Штурм» зіграв унічию в чемпіонаті Австрії перед матчем із «Динамо»

У стані суперника. «Штурм» зіграв унічию в чемпіонаті Австрії перед матчем із «Динамо»

У суботу, 6-го серпня, австрійський «Штурм» із міста Грац провів матч 3-го туру Бундеслігі, в якому на виїзді зустрічався із командою «Рід».

Команда з Граца вийшла вперед на 11-й хвилині зустрічі після точного удару Крістофа Ланга, який у минулому сезону відзначився 14-ма забитими м’ячами за другу команду «Штурма» в Регіональній лізі, а тепер записав до свого активу перший гол у Бундеслізі. Весел Демаку ідеально подав на Ланга з правого флангу, і той спрямував м’яч у ворота.

Проте цього забитого м’яча виявилося замало для загальної перемоги у матчі, навіть незважаючи на те, що «Рід» догравав поєдинок у меншості – на 62-й хвилині другу жовту картку отримав Лео Мікіч. Спочатку він заробив попередження за поштовх Демаку, а через п’ять хвилин зробив ще один грубий фол проти гравця гостей.

Незважаючи на цю обставину, ближче до завершення зустрічі, а саме на 78-й хвилині, господарі змогли відігратися. Захисник «Штурму» Інголич спробував вибити м'яч зі штрафного майданчика, але порушив правила проти суперника, після VAR-перевірки арбітр призначив пенальті. Крістоф Моншайн реалізував одинадцятиметровий удар та зрівняв рахунок у матчі.

Після трьох зіграних турів «Штурм» йде на четвертій позиції у турнірній таблиці з п’ятьма очками, здобувши одну перемогу та двічі зігравши унічию. Команда з Граца поступається «ЛАСКу» двома пунктами, «Зальцбургу» та «Рапіду» - одним.

Зазначимо, що матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, в якій «Штурм» прийматиме київське «Динамо», відбудеться наступного вівторка, 9-го серпня, у Граці на стадіоні Graz Liebenau.

Австрійська Бундесліга. 3-й тур

«Рід» - «Штурм» - 1:1 (0:1)

Склад «Штурма»: Зібенхандль, Інголич - Аффенгрубер (Гірлендер, 72),Боркович, Шнегг, Демаку, Горенц-Станкович (Вютрих, 46), Любич, Прасс (Хорват, 64), Саркарія (Хойлунн, 46), Ланг (Емега, 78).

Голи: Моншайн (78, з пен.) – Ланг (11).

*Фото – ФК «Штурм»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер