У стані суперників. Перемога «Ренна» над «Страсбуром»

У стані суперників. Перемога «Ренна» над «Страсбуром»

У суботу свій поєдинок у національному чемпіонаті зіграв найближчий суперник київського «Динамо» у квартеті В Ліги Європи – французький «Ренн». У черговому матчі французької Ліги 1 він на виїзді зустрівся із «Страсбуром» та переміг з рахунком 3:1.

Успіх «Ренна» здався легким завдяки тому, що гравець суперника Ньямсі ще у першому таймі заробив вилучення, підвівши свою команду – він прямою ногою грубо зіграв проти Буріжо. А розпочиналося усе оптимістично для господарів, коли забив Гамейро, проте його гол скасували після перегляду VAR через офсайд.

Гості достатньо швидко і легко скористалися чисельною більшістю, забивши тричі у ворота «Страсбура» - у першому таймі ударом з розвороту відзначився літній новачок команди Калімуендо, для якого цей м’яч став дебютним за новий колектив (також на його рахунку дві результативні передачі). А у другому – Тер'є і Гуїрі, який також нещодавно перебрався до «Ренна». Обом асистував Арно, який викотив м’яч партнерам вздовж лінії воротарського майданчика.

Після цього господарям вдалося забити гол престижу – автором забитого м’яча став Діалло, який реалізував пенальті.

Ця перемога дозволила «червоно-чорним» після 9-ти турів піднятися з 8-й позиції в турнірній таблиці на 5-ту, набравши 15 очок (4 перемоги, 3 нічиї та 2 поразки).

Нагадаємо, київське «Динамо» зустрінеться з «Ренном» у 3-му та 4-му турах групового етапу Ліги Європи: 6 жовтня у Франції та 13 жовтня в Кракові.

Чемпіонат Франції, 9-й тур

«Страсбур» - «Ренн» - 1:3 (0:1)

«Ренн»: Манданда, Траоре, Родон, Теате, Трюффер (Мелінг, 74), Ті, Буріжо (Доку, 73), Угошукву, Тер’є (Ассіньон, 82), Калімуендо (Майєр, 62), Гуїрі (Аблін, 82).

Голи: Діалло (72, з пен.) – Калімуендо (38), Тер'є (49), Гуїрі (61).

Попередження: Траоре (71), Майєр (90).

Вилучення: Ньямсі (28).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер