Еліт-ліга ДЮФЛУ. U14. «Волинь» - «Динамо» - 0:5 (звіт, коментар тренера)

Еліт-ліга ДЮФЛУ. U14. «Волинь» - «Динамо» - 0:5 (звіт, коментар тренера)

У шостому турі Еліт-ліги ДЮФЛУ «Динамо» U14 зустрілося на виїзді з луцькою «Волинню». 

У той час як кияни ведуть боротьбу за перше місце, маючи рівну кількість очок з «Шахтарем», «Волинь» розташувалася на передостанній позиції, маючи у своєму активі лише 4 очки за підсумками 5 турів. 

Команда Артема Яшкіна зі стартових хвилин захопила контроль над м‘ячем та у притаманній собі манері розпочала будувати свої атаки. 

Господарі поля протрималися 14 хвилин, після чого Тимур Чиргадзе замкнув простріл з флангу ударом в один дотик з меж воротарського майданчика. 

Другого взяття воріт довго чекати не довелося: на 20-й хвилині Романюк розрізаною вертикальною передачею з центру поля вивів Чиргадзе та Андрейка на ворота, і другий вміло переграв голкіпера. 

А вже по завершення перших 30 хвилин гри рахунок став розгромним. Після прострілу Люсина з правого флангу Андрейко пробив з меж штрафного майданчика, голкіпер відбив перед собою, а Чиргадзе вдало зіграв на добиванні. 

У другому таймі «біло-сині» продовжили своє домінування на полі. У середині тайму після прострілу з правого флангу Богомолов продовжив на дальню стійку, а Антон Мартинюк ефектним ударом розстріляв верхній кут. 

А довершив розгром на 69-й хвилині ефектний гол забив Ігор Богомолов, який завершив свій прорив ефектним ударом з лету, обігравшись з партнером. 

Старший тренер «Динамо» U14 Артем Яшкін:

"Не можна сказати, що суперник низького рівня, навпаки, суперник гідний. «Волинь» славиться бійцівськими якостями, особливо на своєму полі. Але сьогодні головним позитивним моментом з нашого боку було те, що ми вигравали багато єдиноборств. Тобто ми до наших козирів – швидкості, техніки і тактики – додали ще й бійцівські якості. Це тільки здається зі сторони, що гра була легкою. Але це не так – було багато ударів, травм.

Ми не намагаємося забити 2-3 голи і заспокоїтися. Хлопці весь час жадають забити більше. Звідси і такий результат. Так, у нашої команди атакуючий стиль гри, але ми не забуваємо і про оборону. Цифра «0» у графі пропущених говорить сама за себе. Чим більше часу ми проводимо на чужій половині поля, тим менше у суперника шансів забити нам гол. А коли вони підбираються до наших воріт, вся наша оборона спрацьовує на хорошому рівні.

Навіть коли ми ведемо до перерви з великим рахунком, гравці продовжують виконувати ту установку, яку ми їм даємо до гри. А установка така – ми нікого не жаліємо. Так, коли ми добиваємося проміжного результату, можемо дозволити собі відпрацьовувати якісь моменти, надавати ігровий час усім, але в жодному разі не абияк. Тонус повинен бути завжди. Ті гравці, яких замінили – віддали всі сили на полі, як і ті, хто вийшов на поле. Було б 11 замін за регламентом – я замінив би всіх. Адже у нас наступна гра вже в середу – потрібно розподіляти сили".

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U14. 6 тур 

«Волинь» - «Динамо» - 0:5 (0:2)

09.10.2021. Луцьк. Стадіон «Підшипник» 

Склад «Динамо»: Костенко, Коновалов, Петровський, Перкатюк, Дяченко, Люсин, Рибак, Романюк, Андрейко, Мартинюк, Чиргадзе.

На заміну виходили: Богомолов (45), Меньшиков (45), Федоренко (45), Тлумак (45), Петрушка (52), Лисицький (52)

Голи: Чиргадзе (14, 30), Андрейко (20), Мартинюк (66), Богомолов (69)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер