U-14, U-16. Дві домашні перемоги над «Металістом»

U-14, U-16. Дві домашні перемоги над «Металістом»

Команда U-16 під керівництвом тренерів Андрія Анненкова та Олександра Собковича розгромила суперника з рахунком 5:1.

Авторами забитих м’ячів стали Дероган, Надольский, Шулянский, Єфименко і Буценко. Пропустила наша команда необов'язковий гол у першому таймі в наслідок технічної помилки, коли футболіст, прагнучи вибити м'яч, не влучила по ньому, і нападник суперника зміг вийти один на один з воротарем.

Андрій Анненков:

- Вийшов хороший поєдинок, сподобався зміст і якість гри, а також ставлення хлопців до матчу. Пропустили єдиний м'яч після технічної помилки, але це не страшно. В цілому, ми повністю контролювали гру, мали повну перевагу. Зазначу хороші командні дії і в обороні, і в атаці. А також індивідуальну майстерність хлопців - вони, дійсно, виглядали добре, особливо в тих моментах, коли забивали голи. Загалом, це була заслужена перемога.

Молодші динамівці з U-14, яких очолюють Віталій Косовський та Сергій Процюк, перемогли більш скромно - 1:0. Протягом всієї гри наша команда володіла перевагою, але кілька небезпечних моментів було і у суперника. Зокрема, в кінці першого тайму воротар Жилкін врятував свою команду після удару метрів з 18-19, парирувавши м'яч на кутовий. Динамівці ж не використали чотири виходи один на один. Словом, гра була напруженою до останніх хвилин.

У другому таймі після командних перебудувань атакуючий півзахисник Попов став грати на позиції нападника, він і став автором єдиного гола у матчі. Березанський відмінною передачею врозріз вивів його один на один з воротарем, і той прокинув м'яч повз голкіпера, забезпечивши перемогу своїй команді.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер