U14. Всеволод Романенко та В'ячеслав Суркіс - про матч «Динамо» - «Металіст 1925»

U14. Всеволод Романенко та В'ячеслав Суркіс - про матч «Динамо» - «Металіст 1925»

Таким чином динамівці здобули три перемоги у трьох матчах своєї групи та вийшли до фіналу, де в середу зустрінуться з "Шахтарем".

Емоціями від матчу поділилися голкіпер "Динамо" U14 В'ячеслав Суркіс, який здійснив у грі з харків'янами кілька сейвів, що в підсумку принесли переможний результат та путівку до фіналу турніру, а також тренер воротарів Всеволод Романенко.

В'ячеслав Суркіс:

- Гра була дуже важкою, тому що у обох команд було по шість очок, і переможець цієї зустрічі виходив би до фіналу. У нас було багато моментів на перших хвилинах, але ми не всі реалізували. Після того як ми відкрили рахунок, ми "сіли" в оборону, і суперники почали нас пресингувати, було багато ударів. У другому таймі вже стало трохи легше. Ми забили другий м'яч, потім, на жаль, пропустили з пенальті. Останні хвилини видалися також дуже напруженими, "Металіст" багато атакував.

Звичайно, потрібно завжди грати на перемогу. Якщо грати на нічию, яка нас влаштовувала, можна пропустити гол на останніх хвилинах. Навіть за рахунку 2:1 на нашу користь ми намагалися забити ще, аби відчувати себе спокійніше.

Мій сейв? Реагував по м'ячу, по удару. Якби я весь час довіряв інтуїції, м'яч міг полетіти в інший кут.

Чи справедливо призначений пенальті - не можу судити, в обличчя яскраво сліпило сонце. Взагалі під час пенальті шанси відбити завжди 50 на 50. Може повезти, а може і ні.

Всеволод Романенко:

- Ми готуємося до чемпіонату України, а в чемпіонаті міста у нас бере участь команда, де хлопці на рік молодші. ДЮФЛУ стартує за три тижні, чемпіонат міста - за 10 днів. Тому вже даємо проводити воротарям по матчу, щоб вони були готові в чемпіонаті зіграти повний матч. Не завжди є можливість замінити воротаря під час матчу. До того ж дуже важко виходити на заміну за рівного рахунку або коли одна з команд веде в один м'яч.

Сьогодні по діям воротаря претензій немає. У всіх небезпечних моментах він виручив, особливо запам'ятався сейв після удару зі штрафного. На підборах зіграв. Те, над чим ми працюємо, про що я говорю - він все виконав. Єдине, що ми не тренуємо - це пенальті. Все інше - гра ногами, на виходах, передачі, вихід з оборони до атаки, швидка атака - все це ми відпрацьовуємо на тренуваннях. Над пенальті ми не працюємо. Сподіваємося, що їх буде якомога менше. Головне - що думають наші воротарі правильно. В силу віку, фізіології, звісно ж, будуть помилки. Але для цього ми і вчимося.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер