U-15. «Шахтар» – «Динамо» – 0:5. U-17. «Шахтар» – «Динамо» – 1:1

U-15. «Шахтар» – «Динамо» – 0:5. U-17. «Шахтар» – «Динамо» – 1:1

Дублем відзначився Ісаєнко на 15-й та 47-й хвилинах, поклавши початок розгрому гірників та закінчивши його. Подвоїв рахунок Цитаішвілі на 23-й хвилині. Згодом арбітр призначив пенальті за гру рукою суперника у власному штрафному майданчику, що завадило влучити м'ячу у площину воріт після удару Цитаішвілі, і Мельник реалізував одиннадцятиметровий удар на 32-й хвилині зустрічі. У другому таймі відзначитися вдалося Духану, сталося це на 39-й хвилині.

Після цієї красивої перемоги, яка стала п'ятою поспіль, підопічні Олексія Дроценка та Олександра Ситника набрали 15 очок (різниця забитих та пропущених 26-2) та посідають за втраченими очками перше місце. За набраними «біло-сині» поки другі, пропустивши вперед луцьку «Волинь», у якої на одне очко та на одну гру більше.

«Динамо» (Київ) U-17 свій матч із «Шахтарем» завершило внічию – 1:1, не вирішивши завдання обійти суперника в турнірній таблиці. Єдиний м’яч у складі нашої команди забив сьомий номер Артем Ярмоленко.

Тим не менш, команда Юрія Дмитруліна та Артема Яшкіна втратила менше очок за донеччан, набравши після п'яти проведених поєдинків 13 очок. У «Шахтаря» на один пункт більше, але й на гру більше.

У наступному турі обидві динамівські команди U-15 та U-17 зіграють 25 жовтня на своєму полі проти «Княжої» (смт. Щасливе) з Київської області.

* фото В.Тимченка

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер