U-16. «Динамо» та «Шахтар» – на зимову перерву з однаковим доробком

U-16. «Динамо» та «Шахтар» – на зимову перерву з однаковим доробком

У восьмому турі динамівці розгромили на своєму полі луцьку «Волинь» (4:0). Голами відзначилися Денис Янаков, Едуард Сарапій, Кирило Дришлюк та Денис Вісторобський, який реалізував пенальті.

Далі на динамівців чекав непростий матч – дербі з київським «Арсеналом», яке відбулося в нещасливому для нашої команди Щасливому на «Лафорт-Арені». «Каноніри» повели в рахунку вже на 8-й хвилині й тривалий час утримували цю перевагу. Переламною виявилася 63-я хвилина, на якій відзначився динамівець Владислав Наумець. А за десять хвилин до завершення гри, на 71-й хвилині, переможний гол забив Максим Куліш – 2:1 на користь «Динамо».

У завершальному матчі осіннього етапу «Динамо» зустрілося з командою київського ДЮСШ-15. Ця гра розвивалася за схожим сценарієм із попередньою. Динамівці також грали в гостях і також першими пропустили гол – на 12-й хвилині. Але цього разу наша команда відігралася значно швидше. На 24-й хвилині Юрій Козиренко зрівняв рахунок, а за десять хвилин Олександр Борщов вивів «біло-синіх» уперед. Другий тайм пройшов уже за переваги команди Костюка та Герасименка. Дубль Кирила Дришлюка та гол Едуарда Сарапія принесли «Динамо» розгромну перемогу – 5:1.

Отже, після десяти проведених турів у чемпіонаті ДЮФЛУ настає перерва аж до квітня. «Динамо» завершило осінню частину сезону на другому місці з однією поразкою, маючи стільки ж очок, як і донецький «Шахтар» – 27, й таку саму кількість перемог. «Гірники» обходять динамівців завдяки перемозі в очній зустрічі, маючи до того ж трохи кращу різницю м’ячів – 34:4 проти 31:4.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер