U-16. Україна – Бельгія – 3:3. Усі три голи на рахунку динамівців

U-16. Україна – Бельгія – 3:3. Усі три голи на рахунку динамівців

У складі збірної України всі три м'ячі на рахунку київських динамівців. Богдан Михайличенко двічі виводив Україну вперед, але втримати перевагу нашій збірній не вдавалося, а в другому таймі підопічні Олега Кузнецова й зовсім програвали. Від поразки Україну врятував ще один представник київського «Динамо» Сергій Чоботенко, який відзначився наприкінці зустрічі. Цікавим є той факт, що обидва динамівця, які забили голи, номінально є захисниками.

Крім Михайличенка та Чоботенка у грі з бельгійцями брали участь гравці «біло-синіх» Володимир Маханьков, Володимир Шепелєв та Дмитро Заїкін.

Маханьков, Чоботенко, Михайличенко та Заїкін відіграли весь матч без замін, а Шепелєв з'явився на полі у другому таймі. Окрім них до заявки на турнір потрапили динамівці Олександр Масалов та Микита Сентябов. Загалом київське «Динамо» делегувало сім футболістів до збірної U-16.

Матч проти Бельгії вже нічого не вирішував у турнірному плані для обох команд: Україна та Бельгія, програвши по два своїх попередніх поєдинки, втратили шанси на вихід із групи.

Нагадаємо, Україна на турнірі потрапила до сильної групи зі збірними Чехії, Франції та Бельгії. Чехам і французам наші співвітчизники поступилися з однаковим рахунком
0:1.

Таким чином, набравши разом зі збірною Бельгії по одному очку після трьох матчів, Україна посіла останнє місце у своїй групі, за рівної різниці м'ячів поступившись бельгійцям за кількістю забитих м'ячів
три проти шести.

Кубок Егейського моря 2013

Україна - Бельгія - 3:3

Голи: Михайличенко (24,30), Чоботенко (80) - Тілеманс (25), Шиманга (39), Влітінк (45).

Україна: Маханьков, Кравець, Лебідь, Авагимян, Пихаленок, Чоботенко, Гладченко, Коваленко, Михайличенко, Бурко (Шепелєв, 53), Заїкін.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер