U-17. П'ятеро динамівців у складі України програли Італії

U-17. П'ятеро динамівців у складі України програли Італії

У середині другого тайму українці вийшли вперед. Вачиберадзе вирішив вистрілити з дальньої дистанції, м'яч зачепив захисника й за дивовижною траєкторією залетів точно в праву «дев'ятку». У голкіпера «Удинезе» Симоне Скуффета не було жодного шансу.

Повівши в рахунку, збірна України, у стартовому складі якої вийшли три київських динамівця – воротар Солдатенко, захисник Лук'янчук (капітан, на фото) та півзахисник Циганков, свідомо віддала ініціативу супернику, в першу чергу піклуючись про оборону власних воріт. Непоганий шанс відновити паритет був у Черрі, але дев'ятому номеру в цей вечір явно не щастило. А ось Паріджіні свого шансу не впустив – на 75-й хвилині він скористався метушнею у штрафному майданчику суперника та зрівняв рахунок. Але й це було ще не все – на третій хвилині доданого часу Пульєзе відправив суперника в нокаут.

Відзначимо, що в другому таймі до гри увійшли ще двоє динамівців – Яровий (71-а хв) та Книш (80+1 хв).

Після двох поразок у групі Україна вже не зможе вийти до півфіналу континентальної першості, однак команда Олександра Головка все ще зберігає шанси поїхати на чемпіонат світу в ОАЕ. Для цього в матчі останнього туру, який відбудеться 11 травня, «синьо-жовтим» необхідно перемагати хорватів, які напередодні розійшлися миром із росіянами – 0:0. Обидва суботніх поєдинки розпочнуться о 20.30 за київським часом.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер