U-17. «Динамо» – «Шахтар» – 2:2

U-17. «Динамо» – «Шахтар» – 2:2

Робота триватиме приблизно до середини грудня. Зокрема, академічна група U-17, складена з хлопців 1998 року народження, 4-го грудня провела товариську зустріч із донецьким «Шахтарем». Матч відбувся у манежі динамівської бази в Кончі-Заспі. Тривала гра два тайми по 40 хвилин.

У першому таймі точилася рівна боротьба, поки на 27-й хвилині динамівці не пропустили небезпечний випад суперника, у результаті чого захсники не змогли завадити завдати удару Бородьку метрів із 8-ми, з яким не впорався воротар. А ще за кілька хвилин наша команда пропустила ще одну стрімку атаку суперника, в завершальній стадії якої з правого флангу пішов простріл до центру штрафного майданчика, де в дотик класно зіграв Бородько, оформивши дубль.

Незадовго до кінця першого тайму впритул по воротах головою пробивав Ярмоленко, але воротар примудрився зреагувати, але після  рикошету від гравця суперника м’яч опинився в сітці.

У другому таймі перевага була вже на боці динамівців. Хороші моменти для взяття воріт мали Апостолюк та Терещенко. Але за двадцять хвилин до кінця зустрічі господарі залишилися в меншості – за другу жовту картку з поля було вилучено лівого захисника Дубінчака.

Але навіть у меншості підопічні Юрія Дмитруліна та Артема Яшкіна змогли вирвати нічию, проявивши характер. Кінцівка виявилася доволі драматичною, на останній хвилині Кобель ударом від воріт розпочав хорошу атаку, в завершальній стадії якої Терещенко краще за всіх розібрався у штрафному майданчику гостей та переправив м’яча до сітки! Відразу після цього арбітр дав свисток про завершення матчу.

«Динамо»: Санжаревський (Кобель, 41), Ярмоленко, Єдинак, Мазур, Дубінчак, Лісовий, Апостолюк, Бабан, Симчо, Ібадов (Терещенко, 52), Вінниченко.

Голи: (39, автогол), Терещенко (80) – Бородько (27, 31).

Вилучення: Дубінчак (61).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер