U-17. Динамівці у відборі ЧЄ-2014: нічиї зі Швецією та Литвою

U-17. Динамівці у відборі ЧЄ-2014: нічиї зі Швецією та Литвою

Поступившись у стартовому поєдинку Італії, в другому матчі кваліфікації українці зіграли внічию з однолітками зі Швеції з рахунком 0:0. У цій грі взяли участь четверо динамівців, і всі вони відіграли повний матч.

Україна U-17 – Швеція U-17 – 0:0

Україна: Фастов, Лебідь, Саутін (Капелян, 32), Піхальонок (Зінкевич, 58), Тарануха, Чоботенко (к), Гуцуляк (Кравець, 58), Фурсов, Грачов, Михайличенко, Шевченко.

Ті ж четверо представників динамівської академії зіграли й в останньому матчі, в якому підопічні Олега Кузнецова зіграли внічию з однолітками з Литви – 1:1.

Перша ж атака наших хлопців призвела до голу. Після навісу зі штрафного рахунок у матчі відкрив динамівець Ростислав Тарануха. Наприкінці тайму господарі отримали право на штрафний удар, який виконав Яноніс, і від нашого воротаря Дмитра Фастова м'яч зрикошетив у ворота – 1:1. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию у цьому матчі.

Литва U-17 – Україна U-17 – 1:1

Україна: Фастов, Кравець, Лебідь (Зінкевич, 50 ), Піхальонок (Саутін, 59), Тарануха, Чоботенко (к), Бурко, Гуцуляк (Грачов, 50), Михайличенко, Шевченко.

Голи: Тарануха (1), Фастов (38, автогол).

Збірна України посіла у своїй групі 3-є місце й завершила виступи у кваліфікації. Тепер наша збірна чекає завершення матчів в інших групах, адже ще є мізерна можливість вийти до наступного раунду як найкраща третя команда з усіх 13-ти відбіркових груп.

Дмитро Фастов, Богдан Михайличенко, Сергій Чоботенко та Ростислав Тарануха зіграли в усіх трьох матчах, Олександр Масалов – в одному. Окрім того, Чоботенко виконував почесні обов'язки капітана команди, а Тарануха забив обидва голи «синьо-жовтих» у кваліфікації – у ворота Італії та Литви.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер