U-18. Четверо динамівців у збірній на матч із поляками

U-18. Четверо динамівців у збірній на матч із поляками

Наставник команди Олександр Петраков на тренувальний збір, який пройде у Львові, викликав 20 футболістів, четверо з яких представляють «Динамо» – Павло Полегенько, Вадим Шевчук, Євген Чумак та Роман Яремчук.

Команда Олександра Петракова стартує в кваліфікації Євро-2014 (U-19) в жовтні цього року. Суперниками української збірної будуть команди Росії, Мальти та Естонії.

Нагадаємо, Олександр Петраков був присутній в середу на матчі юнацької першості між київським «Динамо» і донецьким «Шахтарем», який завершився внічию 2:2, і на власні очі побачив дубль Романа Яремчука у футболці «Динамо». Олександр Васильович коментарі пресі давати відмовився, а сам герой матчу розповів, наскільки важливий для нього виклик до збірної:

- На Кубку Гранаткіна я реалізував одну свою мрію – забив гол у футболці збірної України. Це сталося в матчі з Фінляндією. Я вийшов на останні 10 хвилин, мені віддали в дотик, і я забив. Сильно радів, що забив гол у складі збірної. На той момент такою була моя мета, і я її досяг. Тепер я знову викликаний до розташування збірної, і постараюся зробити все, щоб приносити користь національній команді! Не можу сказати, чи буду я гравцем основного складу збірної, адже вирішувати, перш за все, тренеру, а не мені. Зараз ми поїдемо до Львова на товариський матч із Польщею. Подивимося, якщо дадуть мені шанс – буду грати і робити все від мене залежне, щоб пробитися до основного складу!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер