U-19. 10-й тур. «Скала» - «Динамо» – 2:1

U-19. 10-й тур. «Скала» - «Динамо» – 2:1

Напередодні гри динамівці посідали друге місце у турнірній таблиці після «Карпат», маючи в своєму активі 13 очок та провівши на одну гру менше. У двох попередніх матчах підопічні Вісенте Гомеса перемогли на виїзді «Волинь» 4:1 та «Говоерлу» 7:0, тож, до Моршина, де «Скала» проводить свої матчі, вирушили у гарному настрої. Суперник же киян у семи попередніх матчах переміг всього двічі та опинився на передостанньому, четвертому місці.

Найцікавіші події у матчі відбувалися у першому таймі. Перший момент для взяття воріт у нашої команди з’явився вже на другій хвилині – коли після подачі кутового у виконанні Оріховського головою пробивав Приймак, та воротар продемонстрував реакцію, зумівши зреагувати на удар. У відповідь «Скала» провела не менш небезпечну атаку, у завершальній стадії якої Квич міг виходити один на один з Фастовим, та Масалов, який мчався паралельним курсом, кинувся під удар разом зі своїм воротарем. У підсумку м‘яч знову відскочив до футболіста господарів, він пробивав вже у пусті ворота, та з лінії його виніс Тимчик. Як виявилося, це був своєрідний «дзвіночок» для динамівців. Адже вже через кілька хвилин «Скала» вийшла вперед. Після помилки у захисті Баранов вийшов на ударну позицію, та із меж штрафного майданчика влучно пробив повз воротаря, вивівши свою команду вперед.

Потроху гості спробували перехопити ініціативу та погасити стартовий запал суперника. Оріховський дуже небезпечно пробив зі стандарту з району лівого кута штрафного майданчика – воротар у стрибку вибив м’яч з дальньої «дев’ятки», а після подачі кутового Масалов послав м’яч трохи вище воріт. А ось стрийці виявилися більш ефективними та ще одну із свої атак завершили забитим м’ячем. Знову Баранову дозволили прийняти м’яч  справа у штрафному майданчику, звідки він невідпорно пробив у дальній верхній кут, оформивши дубль. Втім, досить швидко гості відіграли один гол – Масалов вдало виконав штрафний удар метрів з 23-х – після рикошету від стінки м’яч опинився у сітці! У час, що залишився, на полі точилася напружена боротьба, команди обмінювалися гострими моментами, та грали майже без центра поля.

Другий тайм господарі розпочали також активно. У перші хвилини Фастову довелося добре попрацювати як руками, так і ногами, щоб ліквідувати загрозу після гострих ударів гравців «Скали», які швидко переходили від оборони до атаки, застосовуючи колективний відбір м’яча. Та й кияни не пасли задніх – активні Тарануха і Нечай раз за разом загрожували володінням Фіяла, та їх ударам зовсім трохи не вистачало влучності.

Чемпіонат U-19. Група А. 10-й тур

22.10.2014. Моршин. Стадіон «Медик». 200 глядачів

«Скала» – «Динамо» – 2:1 (2:1)

«Скала»: 55. Фіяло, 7. Домальчук, 3. Мись (к), 13. Заїменко, 4. Заторський, 69. Баранов, 44. Товстопят (8. Нистирюк, 60), 11. Маляренко (17. Павелко, 75), 10. Іванченко (99. Заїченко, 86), 9. Квич (77. Михалюк, 90+1), 27. Корчемкін (88. Заїкін, 60).

«Динамо»: 1. Фастов – 18. Тимчик, 3. Чоботенко (к), 15. Масалов, 16. Дубінчак (2. А. Нестеренко, 46) – 5. Приймак (17. Шарило, 55), 11. Нечай (14. Лапа, 80), 8. Оріховський, 9. Яровой (13. Норенков, 46), 7. Тарануха – 10. Щебетун (19. Удод, 74).

Голи: Баранов (9, 27) – Масалов (33).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер