U-19. 11-й тур. «Динамо» – «Ворскла» – 3:0

U-19. 11-й тур. «Динамо» – «Ворскла» – 3:0

Порівняно з попереднім матчем, у якому динамівці у Стрию втратили важливі очки зі «Скалою» (1:1), тренерський штаб «біло-синіх» вдався до серйозної ротації, зробивши п’ять змін у стартовому складі. Так, у захисті Мельника та Малишкіна замінили Сирота та Дмитрук, у середній лінії замість дискваліфікованого Білошевського вийшов Приходько, а на флангах Цитаїшвілі та Янакова змінили Мащенко та Наумець.

Поєдинок пройшов за величезної переваги динамівців, які, незважаючи на рахунок на табло, активно бігли вперед та створювали моменти біля воріт суперника. Відкрити рахунок господарям вдалося доволі швидко – на 9-й хвилині Ісаєнко вискочив до воріт, обіграв воротаря та з гострого кута пробив у стійку, але Наумець вдало зіграв на підбиранні та з центру штрафного майданчика поцілив фактично в порожні ворота. Продовжуючи накочувати хвилі атак на ворота суперника, на 25-й хвилині підопічні Ігоря Костюка подвоїли свою перевагу – цього разу Ісаєнко вдало зіграв на завершальній стадії, фактично з метру занісши м’яча у ворота після навісу з правого флангу.

Напевно, другий забитий м’яч дещо розслабив киян, адже буквально відразу оборона проґавила випад суперників по лівому флангу, але надійно зіграв Кучерук, спочатку нейтралізувавши вихід віч-на-віч, а потім і зреагувавши на добивання. Тривожний «дзвіночок» динамівцями було почуто, й до самого фінального свистка небезпечних моментів біля воріт «біло-синіх» більше не виникало.

А от біля протилежних володінь моменти виникали, немов із рогу достатку. Мащенко поцілив у поперечину, Ващишину не вистачило влучності, пробиваючи з перспективної позиції. Нарешті, всі питання про переможця (якщо вони й були по ходу першого тайму) зняв Козиренко, на 51-й хвилині замкнувши блискучий навіс Мащенка з правого флангу.

Маючи солідну перевагу в рахунку, тренерський штаб киян провів серію замін – зокрема, дебютував у чемпіонаті U-19 захисник Даниїл Хондак, а також після тривалої перерви, пов’язаної з ушкодженням, знову на полі з’явився півзахисник Максим Духан.

До фінального свистка «біло-сині» створили ще не один момент, але рахунок на табло більше не змінювався. 3:0 – «Динамо» громить суперника та продовжує утримувати друге місце, поступаючись лідеру, донецькому «Шахтарю», п’ять очок (і маючи гру в запасі порівняно з «гірниками»).

Чемпіонат U-19. 11-й тур

28.10.2017. Чапаївка, НТБ «Динамо» (Київ), 200 глядачів

«Динамо» – «Ворскла» – 3:0 (2:0).

«Динамо»: Кучерук, Дмитрук, Чуєв (Хондак, 61), Сирота, Приходько, Ващишин (Сорокін, 69), Мельничук, Наумець, Козиренко, Ісаєнко (Сухоручко, 54), Мащенко (Духан, 66).

«Ворскла»: Різник, Кравчук (Червак, 30), Дмитрієв, Бородай, Пилипенко, Соболевський (Котов, 75), Товстий, Дудка, Галата (Кожевніков, 69), Ширіпа (Мосійчук, 46), Миць (Юрченко, 54).

Голи: Наумець (9), Ісаєнко (25), Козиренко (52).

Попереджені: Бородай (29), Червак (80).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер