U-19. 13-й тур. «Чорноморець» – «Динамо» – 0:1

U-19. 13-й тур. «Чорноморець» – «Динамо» – 0:1

Оскільки молодіжна першість уже завершилася, тренерський штаб мав можливість залучити до поєдинку вісьмох гравців команди U-21. Причому Михайличенко грав на лівому фланзі захисту.

Гра розпочалася о другій годині дня та проходила за спекотної погоди. На жаль, уже на другій хвилині під час зіткнення Казаков бутсою зачепив обличчя Ярослава Захарченка, пішла кров, і лікарі не дозволили хлопцю продовжувати гру. Тож уже на 6-й хвилині «Чорноморець» був змушений проводити заміну.

Тим часом динамівці розпочали активні дії. Щебетун замикав передачу партнера на правому краю штрафного майданчика, але повз дальню стійку. Непогано пробивав Оріховський – воротар упорався. Загалом, наша команда атакувала багато та різноманітно, контролювала м’яч, завдяки чому біля воріт одеситів регулярно виникали небезпечні моменти. Динамівці взяли під контроль центр поля завдяки таким «зубрам», як Казаков та Шепелєв. Максим не просто вигравав боротьбу, а буквально «вигризав» м’ячі, а Володимир обирав перспективний розвиток атак. Була можливість і використовувати швидкі фланги в особі Циганкова (на фото) та Книша.

Наближатися до воріт Солдатенка не дозволяли Тимчик із Михайличенком, які нейтралізовували намагання одеситів пройти флангами. До слова, Тимчик уже традиційно не залишає шансів своїм опонентам завдяки високій швидкості та корректній боротьбі. А коли ж у лічених випадках господарям вдавалося увійти до штрафного майданчика, Лук’янчук, який вивів свою команду на поле в ролі капітана, із Нестеренком майстерно перегравали свої х опонентів.

Було очевидно, що гол назрівав та був питанням часу. Після того, як спливли перші півгодини гри, Михайличенко здорово виграв боротьбу на лівому краю штрафного майданчика, прострілив до центру на Щебетуна, якого переслідував захисник, від Олексія м’яч відскочив на вільного Оріховського, й Павло з центру штрафного майданчика добив м’яча у сітку.

Такий перебіг подій, звичайно, не міг задовольнити «Чорноморець», тому тренер одеситів був змушений провести відразу кілька замін уже в першому таймі.

У другому таймі малюнок гри не змінився.

Кілька моментів створив активний Книш, хорошою передачею на ударну позицію Циганкова виводив Оріховський, але Віктор спрямував м’яча трохи вище поперечини. Втім, й одного забитого м’яча динамівцям вистачило для підсумкової перемоги.

Чемпіонат України U-19

03.06.2015. СОК «Люстдорф». НТБ «Чорноморець». 200 глядачів

«Чорноморець» – «Динамо» – 0:1 (0:1)

«Чорноморець»: Безрук (к), Габатель (Останін, 23), Гарванко, Барський, Тишкул, Буряченко (Новіков, 33), Серденюк, Вареник (Є.Захарченко, 74), Чернишов, Горбовський, Я.Захарченко (Гуральський, 6; Глущенко, 55).

«Динамо»: Солдатенко, Тимчик, Нестеренко, Лук’янчук (к), Михайличенко (Норенков, 90+1), Казаков (Козак, 78), Шепелєв, Оріховський (Калюжний, 67), Циганков, Книш (Тарануха, 59), Щебетун (Удод, 70).

Гол: Оріховський (31).

Попередження: Гарванко (57) – Тимчик (76).

* фото www.chernomorets.odessa.ua

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер