U-19. 25 тур. «Волинь» – «Динамо» – 0:1

U-19. 25 тур. «Волинь» – «Динамо» – 0:1

Підопічні Унаї Мельгоси вступили у графік ігор двічі на тиждень, тому ротація складу неминуча. Порівняно з останнім поєдинком із «Олімпіком», який відбувся у вівторок, було проведено три заміни – замість Попова, Щебетуна та дискваліфікованого Чоботенка на поле з перших хвилин вийшли Смирний, Русин та Калюжний.

Поєдинок розпочався для динамівців – краще не вигадаєш. Уже на другій хвилині після подачі з кутового Калюжний поцілив у стійку, але атака продовжилася, й після удару з-за меж штрафного майданчика м'яч від захисника полетів у напрямку воріт, де його наздогнав Русин та з близької відстані переправив сферу до сітки.

Загалом, перший тайм минув у рваному темпі – було багато боротьби та помилок збоку обох команд, тож моментів майже не виникало біля воріт суперників. У господарів можна згадати хіба що дальній удар Дудика, який не склав великих труднощів для Маханькова, а біля протилежних воріт кілька разів свою майстерність демонстрував голкіпер «Волині».

Перерва позитивно вплинуло на киян, які активніше пішли вперед, до того ж доволі швидко господарі залишилися в меншості після того, як Петров отримав повторне попередження. Кравченко поцілив у стійку, з ударом Циганкова впорався воротар – «біло-сині» повністю контролювали перебіг матчу, а в останні хвилини заспокоїли гру, без особливих труднощів довівши поєдинок до перемоги, яка стала для команди Унаї Мельгоси десятою поспіль у чемпіонаті U-19.

Чемпіонат U-19 2015/16. 25-й тур

24.04.2016. м.Луцьк. Стадіон «Підшипник». 100 глядачів

«Волинь» – «Динамо» – 0:1 (0:1)

«Волинь»: Хвалицький, Баб'як, Ільницький, Марушка, Шандрук, Тетеренко (к), Ляшенко (Теліховський, 77), Гладун (Ярошенко, 69), Дудик, Дроздовський (Трикош, 51), Петров.

«Динамо»: Маханьков, Дубінчак, Кошелєв, Кравченко, Шепелєв (к), Смирний, Русин (Удод, 66), Калюжний, Шапаренко, Алібеков, Тарануха (Циганков, 60).

Гол: Русин (2).

Попереджені: Петров (41), Дроздовський (50) – Смирний (5), Кравченко (90+1).

Вилучений: Петров (54, повторне попередження).

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер