Чемпіонат U-19. «Динамо» – «Металург» Д – 3:0

Чемпіонат U-19. «Динамо» – «Металург» Д – 3:0

У другій частині чемпіонату 19-річних результати «Динамо» поки складно назвати стабільними. Тим не менш, у домашніх поєдинках наша команда обов'язково здобуває три очки, тоді як гостьові зустрічі «Динамо», найчастіше, залишаються за господарями.

Після неприємного фіаско в Одесі Олексій Герасименко, користуючись тижневою паузою в чемпіонаті й тим, що «дублю» грати в неділю, залучив до своєї команді ключових виконавців колективу Валентина Белькевича. Забігаючи наперед, відзначимо, що в черговий раз це дало свої результати.

Незважаючи на холод, що огорнув країну в останніх числах листопада, на футбольному полі було доволі спекотно. По правді кажучи, друга половина зустрічі видалася куди цікавішою й захоплюючою, але згадаймо й про перші 45 -хвилинці.

Уже традиційно своєю активністю виокремлювався фланговий півзахисник киян Орест Кузик, який двічі опинявся на ударній позиції у штрафному майданчику «Металурга», але його також двічі накривали захисники. Завершувати подачу зі стандарту на дальній стійці міг Лук'янчук, але його удару в падінні не вистачило точності. Гості же запам'яталися одним єдиним дальнім пострілом метрів із 30, після якого Солдатенко надійно зафіксував м'яча.

Основні ж події, як ми вже казали, сталися в другому таймі. На 49-й хвилині Полегенько підхопив м'яча в центрі поля, пробіг правим флангом та прострілив у район 11-метрової позначки на Кузика. Орест, якого тримали суперники з усіх боків, першим дотиком прийняв м'яча, а другим спрямував його до сітки – 1:0.

За десять хвилин усе той же Кузик заробив 11-метровий, опинившись на газоні в боротьбі з Ковалем. Більше того, жовта картка, продемонстрована гравцю гостей, стала для нього другою й, відповідно, автоматично перетворилася на червону. До «точки» підійшов Харатін і впевнено реалізував пенальті.

Третій м'яч зобов'язаний був забивати Чумак, який обіграв один в один захисника та вийшов на побачення з воротарем, але у вирішальний момент Євген помилився, пробивши вище. Раз по раз на ударній позиції опинявся й Бесєдін, але його удару постійно чогось не вистачало. Виправити свої помилки Артем зміг на 79-й хвилині, протягнувши м'яча на швидкості до штрафного майданчика, перегравши захисника та влучно пробивши в дальній кут.

3:0 – переконлива перемога «Динамо» над донецьким «Металургом» та чудове завершення 2013-го футбольного року для Олексія Герасименка та його підопічних.

Чемпіонат U-19. Група 1. 4-й тур

27.11.2013 р. смт. Чапаєвка, НТБ «Динамо». 100 глядачів

«Динамо» – «Металург» Д – 3:0 (0:0)

«Динамо»:
Солдатенко (89, Фастов), Бурда, Шевчук, Лук'янчук (84, Чоботенко), Михайличенко, Кузик (89, Норенков), Чумак (84, Яровий), Харатін (к), Полегенько (89, Тарануха), Мироненко (46, Любко), Бесєдін (84, Петров).

Голи: Кузик (49), Харатін (58, з пенальті), Бесєдін (79).

Попереджені: Чумак (30), Харатін (51) – Коваль (14), Матвеєв (20), Весельський (45+1).

Вилучений: Коваль (57).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер