U-19. 4-й тур. «Говерла» – «Динамо» – 0:3 (+ ВІДЕО)

U-19. 4-й тур. «Говерла» – «Динамо» – 0:3 (+ ВІДЕО)

Погода аж ніяк не сприяла якісному футболу – весь день, починаючи з ранку, була сильна злива, що, безсумнівно, не могло не позначитися на якості поля. Подекуди дренаж газону не витримав навантаження й утворилися значні калюжі, через що футболісти часто ковзали та не могли встояти на ногах.

Краще до важких умов пристосувалися динамівські футболісти, й уже на 9-й хвилині «біло-сині» відкрили рахунок. Багато в чому посприяв гольовій атаці слизький газон – захисник «Говерли» не зміг перервати діагональну передачу з лівого флангу, завдяки чому Нечай отримав м’яча на правому куті штрафного майданчику та невідпорно пробив у дальній кут воріт.

Повівши в рахунку, гості продовжували володіти перевагою та контролювати м’яча, але футболісти «Говерли» також не хотіли програвати. Контратаку господарів три в два в останній момент перервав Дубинчак, заблокувавши удар суперника з меж штрафного майданчика, а згодом Фастов парирував у куті м’яча після удару в падінні Тищука.

Не дозволивши ужгородцям зрівняти рахунок, футболісти «Динамо» незадовго до перерви подвоїли свою перевагу. Активний Нечай заробив штрафний у 17-ти метрах, прямо по центру воріт, і Шепелєв майстерно перекинув стінку, спрямувавши м’яча в нижній кут.

Маючи відчутну перевагу в рахунку, динамівці могли грати у своїй улюбленій манері, подовгу контролюючи м’яча та шукаючи підходи до воріт суперника. Міг оформлювати дубль Нечай, але опинившись перед воротами у кількох метрах після помилки захисника, мабуть, сам не очікував такого подарунка та пробив у воротаря. А от Норенкову пощастило більше – після навісу Тимчика з правого флангу захисник «Говерли» зачепив м’яча, тим самим скинувши сферу прямо на ногу Денису. Удар у динамівця вийшов на славу – після удару в дотик м’яч влетів у кут воріт.

Лише після того, як рахунок став розгромним, гості дозволили ужгородцям створити кілька небезпечних моментів біля своїх воріт. Одного разу, після серії рикошетів у штрафному майданчику, класний удар вдався Гею, але Фастов парирував удар суперника з району 11-метрової позначки.

Ще кілька разів футболісти «Говерли» намагалися виходити у швидкі контратаки, але кожного разу захисники «Динамо» виправлялися та ліквідовували загрозу, навіть не дозволяючи супернику дійти до штрафного майданчика.

Таким чином, «Динамо» здобуло цілком заслужену перемогу, й маючи шість очок в активі, розташувалося на другому місці в групі «А», поступаючись трьома пунктами львівським «Карпатам» та маючи одну гру в запасі. Свій наступний матч «біло-сині» проведуть 17 вересня, коли прийматимуть «Скалу» зі Стрия.

Чемпіонат U-19. 4-й тур

10.09.2014 р. м. Мукачеве, стадіон «Авангард»

«Говерла» – «Динамо» – 0:3 (0:2).

«Говерла»: 1.Погоріляк, 16.Ряшко (к), 3.Махнєв, 5.Беца, 17.Павлич, 2.Кузьмин (13.Рацин, 46), 9.Гей, 10.Тома (7.Нурієв, 86), 14.В.Варваринець, 11.Сегедій (15.Ганич, 71), 18.Тищук (6.І.Варваринець, 62).

«Динамо»: 1.Фастов (12.Маханьков, 84), 18.Тимчик, 5.Приймак, 15.Масалов (19.Єдинак, 83), 4.Дубинчак (2.А.Нестеренко, 78), 11.Нечай, 9.Яровой (16.Козак, 58), 6.Шепелєв (14.Удод, 73), 8.Оріховський, 7.Тарануха (13.Норенков, 27), 10.Щебетун (17.Шарило, 63).

Голи: Нечай (9), Шепелєв (42), Норенков (72).

Попереджений: Махнєв (41).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер