U-19. 5-й тур 2-го етапу. «Дніпро» – «Динамо» – 0:1

U-19. 5-й тур 2-го етапу. «Дніпро» – «Динамо» – 0:1

Як і очікував наставник «біло-синіх» Юрій Лень, виїзд виявився непростим. Господарі приймали нашу команду на штучному полі манежу своєї бази, адже напередодні протягом двох днів у Дніпропетровську йшов проливний дощ.

З перших хвилин на полі було багато боротьби, а перший акцентований удар по воротах записав на свій рахунок Михайло Удод. Кілька разів виводив на перспективні позиції партнерів та робив гострі простріли до штрафного майданчику Іван Калюжний. Потроху перевага «Динамо» почала вимальовуватися. Втім, хороший момент, щоб відкрити рахунок був якраз у «Дніпра»: Кірєєв без порушення правил відібрав м’яч, вийшов до воріт, та Андрй Нестеренко у чистому підкаті в останній момент ліквідував загрозу.

Біля протилежних воріт Сергій Чоботенко дотепно підключився до атак. Добре виконував подачи зі стандартів Калюжний. На правому фланзі традиційно ніхто не міг втекти від Олександра Тимчика, а наздогнати його суперникам вдавалося лише за допомогою порушення правил.

У «Дніпра» варто відзначити удар Лєднєва майже з лінії штрафного майданчика – вище воріт. Ще одного разу небезпеку майстерно нейтралізував Владислав Дубінчак. Активним був динамівський вихованець у складі дніпропетровців Денис Костишин. А уже у компенсований час господарів виручила стійка! Вона прийняла на себе удар Ігора Нечая з правого флангу, з добиваняям здорово впорався Калюжний, але вище усяких похвал зіграв воротар та захисники!

Друга половина зустрічі проходила не менш цікаво, ніж перша. Здорово закручував м’яч у «дев’ятку» Нечай – трохи вище хрестовини. На дальній удар наважився Калюжний – у площину влучив, але воротар забрав м’яч.

У господарів з гострого кута пробивав Вергун – Маханьков впорався. Той же Вергун зі штрафного метрів з 19-ти послав м’яч трохи вище поперечки! Словом, гра розгорталася динамічно, атаки змінювали одна одну, боротьба точилася не на жарт. Мабуть, найреальніший момент вивести свою команду вперед втратив Костишин, який після пасу з глибини поля з кількох метрів пробивав у дотик, але не влучив у площину.

Згодом Тимчик заробив небезпечний штрафний метрах в 20-ти від воріт, але удар у Масалова не вийшов. Ще одного разу дуже гостро з флангу прострілював Калюжний, який встигав сьогодні всюди, та воротар впорався.

Зрештою зусилля динамівців були винагорджені за чотири хвилини до завершення ігрового часу – Данило Книш прострілив, Нечай пробив, від воротаря м’яч потрапив до іменинника Ярового, і той добив м’яч у сітку, ставши автором єдиного і переможного голу!

Тут же Дубінчак потужно пробив здалеку – ворототар з великими труднощами перевів м’яч на кутовий. А згодом арбітр дав фінальний свисток.

Чемпіонат U-19. 5-й тур, 2-й етап

08.04.2015. Придніпровськ. НТБ ФК «Дніпро». 100 глядачів

«Дніпро» (Дніпропетровськ) – «Динамо» – 0:1 (0:0)

«Дніпро»: 13. Кучер, 10. Назарина  (4. Гудзь, 46), 7. Лєднєв (26. Фхакадзе, 76), 18. Костишин, 8. Кірєєв, 14. Киричук, 5. Палюх (к), 2. Варен, 19. Бесараб (21. Карась, 62), 28. Вергун, 6. Чеберко.

«Динамо: 12. Маханьков, 18. Тимчик, 2. А. Нестеренко, 3. Чоботенко (к) (15. Масалов, 63), 4. Дубінчак (16. Лапа, 90+1), 11. Нечай, 6. Казаков (9. Яровой, 62), 14. Ковбаса (10. Книш, 40), 8. Оріховський (5. Приймак, 85), 19. Калюжний, 17. Удод (13. Норенков, 78).

Гол: Яровий (86).

Попереджені: Палюх (50), Костишин (66), Варен (66) - Ковбаса (27), Дубінчак (60), Книш (90+2).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер