U-19. 8-й тур. «Карпати» - «Динамо» - 1:5 (+ВІДЕО)

U-19. 8-й тур. «Карпати» - «Динамо» - 1:5 (+ВІДЕО)

Цей поєдинок став заключним для команд в осінній частині сезону. Кияни володіли перевагою впродовж усього матчу і впевнено перемогли. Забезпечивши комфортну перевагу вже в першому таймі, у другій половині зустрічі наша команда довела гру до логічного завершення.

Впоравшись зі стартовим тиском господарів та ліквідувавши кілька загроз своїм воротам зусиллями Кучерука, кияни перевели гру на половину поля суперника і ледь не вийшли вперед після удару Духана, який прийняла на себе стійка! Втім, забитий м’яч виявився лише питанням часу. Наумець здорово виконав штрафний удар, на цю подачу до штрафного майданчика відгукнувся Ісаєнко, і головою спрямував м'яч точно у дальній кут воріт. Цей успіх ще більше надихнув гостей, і вони впродовж короткого проміжку часу створили ще кілька непоганих моментів для взяття воріт. Зокрема, можливість забити була у Духана, Ващишина та Ісаєнка. А збільшити перевагу в рахунку вдалося штатному виконавцю стандартних положень Наумцю. Владислав пробив штрафний метрах у 35-ти від воріт, після його прекрасного прямого удару м'яч полетів по шаленій траекторії та залетів просто під поперечину. Дуже красивий гол вийшов.

Одразу після цього львів’яни кинулися відіграватися, виконали три поспіль кутових, і тепер уже довелося напружено попрацювати Кучеруку, який зреагував на удари з досить близької відстані Ременюка (двічі) та Коса. Після цього запал господарів дещо згаснув, а їхні випади завершувалися офсайдами чи нескладними ударами. А ось динамівці продовжували гнути свою лінію та створювати напругу біля воріт опонента. Врешті-решт, скорстившись помилкою захисників, одразу двоє динамівців опинилися перед воротарем «Карпат». Ісаєнко кількома фінтами обіграв голкіпера та спрямував м'яч у сітку, довівши рахунок до великокого та оформивши дубль.

Довести гру до підсумкової перемоги у другому таймі здавалося нескладним завданням, і наша команда з ним упоралася. Щоправда, динамівці мали ще вдосталь можливостей збільшити рахунок, зокрема після подач із флангів та ударів Козиренка, але трохи не пощастило із точністю. За марнотратство наша команда і була покарана. Господарі, які також не відсиджувалися в обороні, були винагороджені за наполеглевість. Львів’яни скоротили відставання у рахунку після атаки правим флангом, яку точним ударом завершив капітан львів'ян Харжевський. На куражі «Карпати» пішли вперед, пристрасті на полі загострилися, тренери почали нервувавти, а футболісти – емоційно реагувати на події на полі.

Динамівські наставники були незадоволені непризначенням пенальті та кількох штрафних ударів. Тим часом Веремієнко ледь не відродив інтригу, пробивши у сантиметрах над поперечиною, а ще одного разу господарі влучили в сітку з зовнішнього боку, коли ворота вже були порожніми. Схопитися за голову вболівальників своєї команди змусив Ременюк, який із вигідної позиції якимось дивом послав м’яч у сантиметрах від дальньої стійки. Біля протилежних воріт реалізація трохи підвела Духана та Ващишина. Але зовсім скоро Артур виправився, знявши всі питання про переможця - він головою відновив перевагу у три м'ячі після подачі кутового. Захисник намагався вибити м'яч із лінії воріт, але безрезультатно. А останочний рахунок встановив Наумець після того, як прорвався крізь двох захисників та послав м'яч повз воротаря. Тож першу частину сезону юнацька команда «Динамо» завершує на мажорній ноті.

Сезон 2017/18. Чемпіонат U-19. 8-й тур

29.11.2017. Рава-Руська, стадіон «Локомотив»

«Карпати» (Львів) - «Динамо» (Київ) – 1:5 (0:3)

«Карпати»: Артим, Куртяк (Нестерук, 88), Веремієнко, Слива, Харжевський (к), Панчишин (Притула, 80), Степанчук (Діма, 52), Лях (Дерман, 31), Рудюк, Ременюк, Кос (Пецків, 46).

«Динамо»: Кучерук, Дмитрук, Чуєв (Мельник, 84), Сирота, Мельничук, Приходько, Духан (Мащенко, 84), Ващишин (Білошевський, 87), Наумець, Козиренко (к) (Сухоручко, 90+3), Ісаєнко (Лига, 88).

Голи: Ісаєнко (11, 42), Наумець (21, 90), Ващишин (86) – Харжевський (53)

Попередження: Веремієнко (10), Діма (54), Дерман (75) – Чуєв (29), Козиренко (56), Наумець (60),  Приходько (71).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер