U-19. «Арсенал-Київ» – «Динамо» – 0:3 (+ВІДЕО)

U-19. «Арсенал-Київ» – «Динамо» – 0:3 (+ВІДЕО)

Цей поєдинок мав відбутися на початку жовтня, однак було перенесено через участь великої групи динамівців у тренувальному зборі юнацької збірної України та кваліфікаційному раунді Євро-2017, що проходив на полях Київської області – в Бучі та Борисполі.

Поєдинок пройшов за відчутної переваги динамівців, які атакували багато й різноманітно, от тільки забити такий потрібний гол до перерви їм так і не вдалося. Та й по-справжньому небезпечних моментів вдалося створити не так багато – хіба що можна згадати два удари Козиренка та непоганий постріл Янакова, але в усіх випадках надійно діяв голкіпер, рятуючи свою команду.

«Розпечатати» ворота господарів динамівцям вдалося після перерви. Активний Янаков, отримавши передачу на лінії штрафного майданчика, пробив по воротах, і м’яч після рикошету від когось із суперників опинився в сітці воріт. Доволі швидко «біло-синім» вдалося подвоїти свою перевагу – Булеца опинився на газоні у штрафному майданчику після поштовху у спину, а Дубінчак упевнено реалізував призначений пенальті.

Остаточний же рахунок у матчі встановив Козиренко. Змарнувавши кілька моментів до перерви, цього разу Юрій ударом головою поцілив у дев’ятку воріт, замкнувши навіс Янакова. До фінального свистка залишалося багато часу, й динамівці мали не одну нагоду, аби відзначитися ще (при цьому «біло-сині» володіли м’ячем близько 70% ігрового часу та подали дев’ять кутових за матч), але більше рахунок не змінювався.

Ця перемога дозволяє «Динамо» продовжувати впевнено очолювати турнірну таблицю, випереджаючи «Олександрію», що йде другою, на шість очок (при цьому маючи гру в запасі порівняно з олександрійцями), та з гарним настроєм готуватися до завершального матчу в нинішньому році, в якому 6 грудня підопічним Юрія Мороза протистоятиме турецький «Бешикташ».

Чемпіонат U-19. Перенесений 10-й тур

«Арсенал-Київ» – «Динамо» – 0:3 (0:0).

02.12.2016. Щасливе, НТБ «Княжа-Арена»

«Арсенал-Київ»: Бубенцов, Залізняк, Аверін (к), Штепін (Любімов, 72), Качанівський (Ясніцький, 60), Вакуленко, Гайван (Русьян, 78), Філліпов, Вінер, Заїка, Стрижак.

«Динамо»: Кучерук, Дубінчак (к), Кошелєв, Попов, Смирний, Калюжний, Булеца, Петрусенко (Глоба, 81), Янаков (Наумець, 81), Куліш, Козиренко (Верхоланцев, 79).

Голи: Янаков (54), Дубінчак (57, пен.), Козиренко (68).

Попереджені: Гайван (51), Качанівський (56) - Попов (49), Козиренко (55).

Фотогалерея гри доступна в матч-центрі

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер