U-19. 10-й тур. «Чорноморець» – «Динамо» – 2:1

U-19. 10-й тур. «Чорноморець» – «Динамо» – 2:1

Та до того ж ігрового вогню додавало й бажання здобути три очки в поєдинку з одним із конкурентів за місце в топ четвірці!

Ігрові аспекти

Відсутність Павла Лук'янчука та Максима Нестеренка, відразу двох центральних захисників, зіграло на руку супернику, оскільки цементувати оборону «Динамо» змушені були Приймак, який зовсім нещодавно одужав після ангіни, а також юний Чоботенко. Із іншими ж хлопцями, включаючи футболістів, які виступали за «дубль» у «мокрому» поєдинку з «Карпатами», де гравці більше плавали, ніж бігали по полю, також були все гаразд.

Перший тайм, за винятком його останніх хвилин, видався доволі нудним. На дві команди суперники створили три реальні моменти, гольовими з яких стали два.

І якщо на контратаці «Чорноморцю» зловити гостей не вдалося завдяки Солдатенку, який парирував у поперечину постріл впритул Поліщука, то з більярдним ударом Насімі, який із правого кута воротарського майданчика поклав сферу точно під ліву стійку, навряд чи впорався би навіть більш досвідчений кіпер.

Відігралися же динамівці практично відразу. Петров прийняв м'яча спиною до воріт, але в останній момент побачив Норенкова, який вривався до штрафного майданчика, віддавши йому пас урозріз між захисниками. Капітан «біло-синіх» у цій зустрічі марнувати момент не мав наміру, пробивши точно між рук воротарю. 1:1 – із таким рахунком команди пішли на перерву.

На початку другої 45-хвилинки динамівці мали виходити вперед, але удар Чоботенка з меж штрафного майданчика у самовідданому стрибку на самій лінії воріт зупинив захисник. Почувши запах «смаженого», наставник одеситів провів кілька замін, але швидких результатів це не принесло. Кияни доволі впевнено контролювали перебіг зустрічі, практично не підпускаючи суперника до свого штрафного майданчика.

Кінцівка зустрічі видалася доволі напруженою, але залишилася за господарями. Інша справа, що величезна кількість браку зводила нанівець потуги в атаці не лише «Чорноморця», а й «Динамо».

Все вирішилося на 89-й хвилині, коли рефері поставив 11-метровий у ворота «Динамо». Порушенням правил у власному штрафному майданчику відзначився Чоботенко, який, до слова, й у київському поєдинку привіз пенальті у власні ворота. Мурашов пробив потужно й влучно – 2:1.

Ключовий момент

Уже в компенсований час зустрічі своїм шансом не скористався Тарануха, який традиційно підсилив гру «біло-синіх» у другому таймі. На жаль, із хорошої позиції по центру штрафного майданчика він пробив повз ворота, тим самим втративши чудову можливість зрівняти рахунок та принести «Динамо» гостьову нічию.

Топ-персона

Капітанська пов'язка справа відповідальна. Ось і Денис Норенков, окрилений подібною довірою, став не лише автором гола у ворота «Чорноморця», але й доволі впевнено працював як в атаці, так і в обороні.

Чемпіонат U-19 2013/14. 10-й тур

25.09.2013 р. с.Совіньйон. НТБ «Чорноморець». 50 глядачів

«Чорноморець» (U-19) – «Динамо» (U-19) – 0:0 (0:0)

«Чорноморець»:
30.Зацепін, 18.Курко (к), 3.Войтович, 5.Іллой-Айєт, 4.Цирульнєв, 9.Гончаренко (29.Новіков, 85), 17.Серденюк (8.Волощук, 55), 22.Насімі (19.Почтаренко, 90), 6.Григоренко (11.Іванченко, 52), 7.Поліщук (35.Дубіна, 90+2), 77.Мурашов (39.Саркисян, 90+1).

«Динамо»: 1.Солдатенко, 2.Нестеренко, 3.Чоботенко, 5.Приймак, 11.Норенков (к) (13.Пограничний, 87), 18.Душин, 6.Вацеба, 10.Любко (8.Ориховський, 87), 4.Михайличенко, 7.Бесєдін, 16.Петров (14.Тарануха, 81).

Голи: Насімі (40), Мурашов (89, з пенальті) – Норенков (44).

Попередження: Іллой-Айєт (37), Волощук (58) – Чоботенко (89).

Андрій Недбайло із Совіньйона

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер