Збірна України (U-19) із чотирма динамівцями йде далі

Збірна України (U-19) із чотирма динамівцями йде далі

З перших хвилин на матч проти східних сусідів вийшли динамівці Павло Полегенько та Ігор Харатін. Перший відіграв увесь матч, а другого було замінено на 89-й хвилині.

Окрім того, на поле Центрального стадіону в Казані, що вміщує 25,400 людей, із лави запасних виходили Євген Чумак та Павло Лук'янчук. Роман Яремчук же так і залишився в резерві збірної Олександра Петракова.

Пропустивши першими від Олександра Моргунова, «жовто-синім» вдалося відігратися в компенсований час першого тайму зусиллями гірника Коваленка, який перетворив штрафний удар на гол.

На початку другої 45-хвилинки рефері вилучив із поля Едуарда Соболя з «Шахтаря», але забити господарі все одно не змогли. Зрівнялися же склади в настільки принциповому поєдинку лише на 84-й хвилині, коли другу жовту картку побачив перед собою Мастерной. Підсумок – нічия 1:1.

У турнірній таблиці, набравши по сім очок, Росія випередила Україну за різницею забитих м'ячів, що не завадило нашим хлопцям кваліфікуватися до наступного раунду відбору до чемпіонату Європи. Не при справах же залишилися збірні Мальти та Естонії.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер