U-19. «Динамо» переграє «Іллічівець» та виходить у лідери!

U-19. «Динамо» переграє «Іллічівець» та виходить у лідери!

Напередодні поєдинку тренери постали перед проблемою в нападі - через хворобу гру пропускав головний бомбардир команди Роман Яремчук. У підсумку замість нього вийшов Євген Чумак. Також у порівнянні з останньою зустріччю в центрі захисту замість Павла Лук'янчука зіграв Микита Бурда.

Ігрові аспекти

Стартовий штурм воріт маріупольців завершився взяттям воріт уже на 3-й хвилині. Павло Полегенько здійснив сольний прохід, обігравши на своєму шляху двох захисників та, увірвавшись до штрафного майданчика, метрів із десяти пробив повз воротаря.

Але за п'ять хвилин рахунок уже був рівним. Котов прострілив із флангу до центру штрафного майданчика, звідки Губанов влучним ударом завершив комбінацію.

Як виявилося, забитий «Іллічівцем» м'яч додав хорошої інтриги зустрічі. Динамівці міцно облаштувалися на чужій половині поля, методично розхитуючи стійкий захист суперника, створюючи вигідні моменти та з легкістю при цьому їх не використовуючи.

У другому таймі «біло-сині» ще більше посилили тиск на ворота суперника. Гості практично не переходили на чужу половину поля, сподіваючись на збереження прийнятного для себе нічийного рахунку.

На 52-й хвилині після навісу Полегенька міг забивати Савченко, але м'яч пройшов трохи вище воріт. Зусилля динамівців були винагороджені вісім хвилин потому. Спрацювала домашня заготовка
Савченко подав із кутового, а капітан Бурда виграв боротьбу та ударом головою вивів свою команду вперед!

До честі підопічних Валентина Белькевича, повівши в рахунку, вони анітрохи не зменшили активність в атаці, в заключні півгодини зустрічі створивши мінімум п'ять можливостей для взяття воріт.

У підсумку м'яч у воротах «Іллічівця» побував одного разу завдяки пасу Сергія Мякушка, який на швидкості пройшов флангом та скинув м'яча в центр, звідки Ігор Нечай переправив його у ворота капітана азовців Вершиніна.

Перемігши «Іллічівець» 3:1, «Динамо» за чотири тури до завершення чемпіонату U-19 вийшло на перше місце. Після 10 ігрових днів у «біло-синіх», як і в їхніх головних конкурентів, стало 23 очки, але у динамівців значно краща різниця забитих та пропущених м'ячів (+22, а в «Іллічівця лише +10).

У наступному турі на нашу команду чекає черговий складний матч
у Донецьку проти «Шахтаря».

Першість України U-19

30.04.2013. с.Чапаєвка. НТБ «Динамо». 50 глядачів

«Динамо»
«Іллічівець» 3:1 (1:1)

«Динамо»: Ткаченко, Шевчук, Бурда (к), Болденков, Нагорний, Полегенько, Харатін, Чумак, Кузик (Мякушко, 46), Савченко (Раджабов, 90+2), Тищенко (Нечай, 82).

Голи: Полегенько (3), Бурда (60), Нечай (87)
Губанов (8).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер