U-19. Динамівці про виїзну перемогу над «Говерлою» (4:1)

U-19. Динамівці про виїзну перемогу над «Говерлою» (4:1)

- Після прикрої, безглуздої поразки вдома від «Олександрії» сьогодні всі дуже добре налаштувалися на гру, вийшли на поле та показали більш-менш хороший футбол. Думаю, ми були сильнішими за «Говерлу», просто в деяких моментах можна було грати й краще, а ми трохи розслабилися. Після забитого гола потрібно було продовжувати в тому ж дусі, а ми трохи зменшили оберти, але наприкінці зібралися та забили ще кілька м'ячів.

Про те, що я буду капітаном, дізнався безпосередньо перед грою, коли попросили розписатися у протоколі. Раніше я був заступником капітана в «Металісті», тож уже доводилося виконувати цю роль, і свої обов'язки знав, але повноцінним капітаном ще не був. Ще дуже хотів сьогодні забити, думаю, час уже, скільки можна, вже п'ять місяців в команді, а до цього часу не забив. Але, думаю, з часом це прийде – коли гол захоче, щоб я його забив (посміхається).

Після травми вже майже повністю відновився, практично все добре, але все ще відчуваю, що трохи важкувато.

Зіграність? Поступово звикаємо до нового колективу, ще трохи важкувато, не всі розуміють один одного та структуру гри, але з часом усе налагодиться. З іспанцем Унаї Мельгосою також порозумілися – хороший тренер.

Назарій РУСИН: «Свій гол присвячую батькові»

Новачок динамівської команди Назарій Русин дебютував у першості U-19 саме в матчі з «Говерлою».

- Дякую за привітання, я задоволений дебютом, приємно забити в першому ж поєдинку. Про те, що буду в заявці та зможу вийти на заміну, тренери сказали мені вчора, я був дуже цьому радий, для мене це важливо. Свій гол хочу присвятити татові, в якого вчора був День народження. Ми грали проти хорошого суперника, було дуже спекотно, тому й гра складалася непросто.

Ставлю перед собою мету спочатку завоювати місце в основному складі U-19, потім у дублі, а далі – хочу грати в першій динамівській команді. Поки що я в «Динамо» лише місяць, але вже з усіма роззнайомився, адаптувався. Тут дуже хороший колектив та сильні кваліфіковані тренери, словом, приємно працювати.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер