U-19. «Карпати» – «Динамо» – 1:0 (+ ВІДЕО)

U-19. «Карпати» – «Динамо» – 1:0 (+ ВІДЕО)

Гра для підопічних Юрія Леня та Юрія Мороза розпочалася з холодного душу. Вже на четвертій хвилині господарі вийшли вперед завдяки голу Шведа. Мар’ян пройшов правим флангом та пробив приблизно з кута штрафного майданчика – рикошет від стійки дезорієнтував нашого воротаря, й м’яч по-зрадницьки залетів до сітки. Як виявилося, цей гол став єдиним у матчі.

Незабаром кияни могли гідно відповісти, проте на удар Бесєдіна метрів із 13-ти трохи правіше центру якимось дивом зміг зреагувати голкіпер. Із перших хвилин було помітно, що обидві команди грають у доволі високому темпі та не збираються відсиджуватися біля власних вооріт. За кілька звилин знову Швед із середньої дистанції пробив під поперечину. Проте цього разу Маханьков, який цього дня відзначав День народження, в ефектному стрибку зміг дотягнутися до м’яча та вибити його на кутовий.

«Карпати» прогнозовано грали першим номером, більше володіючи м’ячем та ініціативою. Динамівцям же вдавалося організовувати небезпечні контратаки завдяки вдалому відбору м’яча та акивним діям попереду Бесєдіна, який намагався чіплятися за м’ячі. Одного разу до атаки перспективно підключився захисник Тимчик, промчавшись правим флангом та простріливши до штрафного майданчика, – Бесєдіну не вистачило зовсім трохи, щоб замкнути дальню стійку. За такі дії Тимчик отримав схвальні відгуки від тренерів.

Ближче до середини тайму гостям вдалося вирівняти гру, проте справа до останнього влучного удару так і не доходила – захисники львів’ян самовідданоо кидалися під м’яч. Незадовго до свистка на перерву господарі заробили кілька дуже небезпечних штрафних ударів, але з навісами майже від кута штрафного майданчика впорався наш воротар, а удар метрів із 23-х по центру воріт прийшовся поруч зі стійкою.

Другий тайм розвивався за подібним сценарієм, що й перший. «Карпати» розпочали активно, щоправда, на певний час динамівці притисли суперника до власних воріт, подавши три кутових поспіль, проте вигоди з цього кияни не змогли отримати. Натомість, Маханькову у воротах доводилося добре попрацювати, особливо після удару Гуцуляка справа під поперечину.

Із плином часу гості все більше часу проводили на половині поля суперника, двічі після стандартів дуже небезпечно бив Приймак, але йому зовсім трохи не вистачило влучності. Чудовий момент був у Оріховського, проте після його удару м’яч прокотився поруч зі стійкою.

А як Бесєдін (на фото) не влучив у сітку воріт після двох ударів із центра штрафного майданчика, мабуть, залишилося загадкою для нього самого! Напевне, це знає Сілецький, який у другому випадку якимось дивом змінив траекторію м’яча.

У відповідь львів’яни кілька разів загрожували воротам Маханькова після штрафних, але наш воротар був на місці.

Тим часом, на полі почалася гра на зустрічних курсах – господарі не реалізували вихід віч-на-віч (знову врятував Маханьков), а біля протилежних воріт захисник вибив м’яча з лінії після удару Шарила! Вирішальним міг стати удар зі штрафного з лінії півкола у виконанні Кравця, проте м’яч пролетів над поперечиною.

У заключні хвилини динамівці не відходили від воріт суперника, були небезпечні удари Бесєдіна, Шарила та Масалова зі стандарту, але, на жаль, намагання нашої команди зрівняти рахунок виявилися марними...

U-19. «Карпати» – «Динамо» – 1:0 (1:0)

29.10.2014. м.Рава-Руська. Стадіон «Локомотив». 100 глядачів

«Карпати»: 33. Сілецький, 8. Вербний, 4. Виздрик, 87. Олійник, 3. Кравець, 23. Кльоц, 58. Намуйлик (44. Лебедь, 46), 11. Швед (30. Гладкий, 89), 27. Гуцуляк (80. Бусько, 90+4), 10. Богач (к) (13. Полюганич, 63; 7. Саутін, 90+2), 77. Карпенко (9. Захарків, 71).

«Динамо»: 12. Маханьков, 18. Тимчик, 3. Чоботенко (к), 2. А. Нестеренко, 13. Норенков (15. Масалов, 46), 5. Приймак, 11. Нечай (16. Лапа, 70), 8. Оріховський (17. Шарило, 82), 7. Тарануха (19. Удод, 55), 6. Шепелєв, 10. Бесєдін.

Гол: Швед (4).

Попередження: Норенков (36), Шепелєв (83), Масалов (90+4).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер