U-19: впевнена перемога в Донецьку

U-19: впевнена перемога в Донецьку

Комфортну перевагу у два м'ячі наша команда забезпечила собі ще до перерви. Спершу Роман Яремчук (на фото) вивів на ударну позицію Максима Тищенка, який відкрив рахунок у матчі, а потім той же Яремчук знайшов у штрафному Олексія Савченка, той на швидкості підхопив м'яч і пробив повз воротаря.

Незадовго до фінального свистка результат до розгромного довів автор двох результативних передач Яремчук. Павло Полегенько прийняв довгу передачу від Максима Нестеренка, віддав м'яч на 11-метрову позначку, а Яремчук пробив без шансів для воротаря.

Ще до третього гола у свої ворота господарі прогавили реальну можливість скоротити розрив у рахунку. У середині другого тайму Ігор Харатін порушив правила у власному штрафному майданчику і арбітр призначив пенальті. Але Олександр Ткаченко зіграв дуже надійно, парирувавши м'яча. Через п'ять хвилин він зумів зреагувати на ще один дуже небезпечний удар донеччан.

Чемпіонат України U-19. Група 1. 8-й тур

16.04.2013, м. Докучаєвськ, стадіон «Авангард». 400 глядачів

«Металург» Д
«Динамо» 0:3 (0:2)

«Динамо»: Ткаченко, Шевчук (Пограничний, 46), Бурда, Болденков, Нагорний (Мілютин, 90), Харатін, Полегенько, Савченко (Вацеба, 90+1), Мякушко (Нестеренко, 46), Тищенко (Чумак, 83) , Яремчук (Кузик, 90+2).

Голи: Тищенко (36), Савченко (38), Яремчук (86).

Вилучений: Бурда (80).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер