U-19. Юнацька Ліга УЄФА. «Бешикташ» – «Динамо». Прев’ю

U-19. Юнацька Ліга УЄФА. «Бешикташ» – «Динамо». Прев’ю

Гра, яка відбудеться у Стамбулі, на стадіоні «Юсуф Зійя Оніс» (Yusuf Ziya Önis), розпочнеться о 14.00 за місцевим часом (збігається з київським).

«Бешикташ» (Стамбул, Туреччина)

Команда «Бешикташ» U-19 у минулому році потрапила до Юнацької Ліги УЄФА завдяки тому, що стала чемпіоном внутрішньої першості та проходила шлях чемпіонів країн. У першому раунді турки впевнено переграли вдома та на виїзді казахстанський «Актобе» із загальним рахунком 6:0. А ось у другому раунді зупинилися й не змогли подолати перешкоду у вигляді австрійського «Зальцбурга». У першому матчі підопічні Ясіна Сюлюна переграли суперника вдома 1:0, а ось на виїзді австрійці взяли гору 5:1.

А в нинішньому сезоні «Бешикташ» U-19 опинився у груповому турнірі Юнацької Ліги УЄФА через шлях Ліги чемпіонів – разом із дорослою командою. У першому турі команда Ясіна Сюлюна розійшлася миром із португальською «Бенфікою» 0:0.

У національній же першості юнацька команда стамбульців виступає у групі 1 разом із ще десятьма командами. Чемпіонат лише нещодавно розпочався, й після двох турів «Бешикташ» посідає шосте місце в турнірній таблиці з однією перемогою та однією поразкою.

«Динамо» (Київ, Україна)

Київське «Динамо» U-19 разом із «Баварією та «Манчестер Сіті» стали такими командами, які в першому турі групового етапу Юнацької ліги УЄФА забили по чотири м'ячі, здобувши впевнені перемоги. Наші хлопці з рахунком 4:1 вдома переграли італійський «Наполі», що дозволило їм після першого туру очолити турнірну таблицю. Причому, в цій зустрічі відзначалися виключно динамівці. Спочатку автоголом відзначився Алібеков, а в другому таймі дубль на свій рахунок записав Русин, ще один м'яч забив Михайличенко, а остаточний рахунок встановив Лєднєв.

У національному чемпіонаті підопічні Юрія Мороза, Сергія Шматоваленка та Максима Шацьких також крокують упевненою ходою. Після восьми турів «Динамо» з 22-ма очками лідирує в турнірній таблиці, на шість очок випереджаючи найближчого переслідувача – полтавську «Ворсклу». Найкращі бомбардири команди – Богдан Лєднєв та Назарій Русин, які забили по 6 м'ячів. На жаль, останній в майбутньому поєдинку через травму не зіграє.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер