U-21. 11-й тур. «Ворскла» – «Динамо». Прев'ю

U-21. 11-й тур. «Ворскла» – «Динамо». Прев'ю

Гра на стадіоні «Лтава» розпочнеться о 14:30.

«Динамо»: зробивши висновки, працювати далі

У попередньому турі команді Валентина Белькевича потрібно було боротися не лише із суперниками з львівських «Карпат» (0:2), а й із погодними умовами. Гра проходила під зливою, яка не вщухала практично ані на хвилину.

Наставник «біло-синіх» залишився незадоволений самовіддачею деяких гравців. У другому таймі він провів заміни, які пожвавили гру. Можливо, у грі з «Ворсклою» гравці, які добре проявили себе, отримають шанс вийти з перших хвилин. До слова, в останніх поєдинках ротація стосувалася переважно гравців першої команди, яким необхідно було набиратися ігрової практики в матчах за дубль, а основа в Белькевича була практично незмінною.

Поразка відкинула «біло-синіх» на восьмий рядок у турнірній таблиці. На рахунку нашої команди чотири перемоги, три нічиї та три поразки. Звання найкращої оборони чемпіонату захисники «біло-синіх» тепер поділяють зі своїми візаві з тих же «Карпат», оборону яких динамівці так і не розкрили – в обох команд по дев'ять пропущених м'ячів. А ось атака «біло-синіх» залишає бажати кращого: лише 13 м'ячів у 10-ти іграх – далеко не найкращий показник.

Перед майбутнім поєдинком дискваліфікованих у стані «біло синіх» немає. Ніхто не відбуває дискваліфікацію й у складі першої команди, тому передбачити, хто з гравців основного складу цього разу може зіграти за «дубль», непросто.

«Ворскла»: безкомпромісний колектив

Керує молодіжним складом полтавців 38-річний Геннадій Медведєв, який починав свою кар'єру гравця в «Динамо-3», але найкращі роки провів, виступаючи за «Ворсклу». У полтавському клубі він із 2001 року, а після завершення кар'єри з 2011 року почав працювати на тренерському терені.

У чемпіонаті U-21 підопічні Медведєва влаштувалися на 10-й сходинці, відстаючи від «Динамо» на три очки. «Ворскла» має статус однієї з найбільш безкомпромісних команд ліги – у цьому сезоні вона жодного разу не зіграла внічию, маючи чотири перемоги та шість поразок. Зазначимо, що минулий сезон молодіжної першості полтавчани завершили на четвертому місці, набравши рівну кількість очок із бронзовим призером, «Шахтарем».

До слова, поєдинок молодіжних команд «Ворскли» та «Шахтаря» в Донецьку є поки найрезультативнішим у нинішньому чемпіонаті. Гра завершилася перемогою господарів поля з рахунком 6:5. Дублем у воротах «гірників» відзначився Шмиголь, а хет-триком – Рябушко. Щоправда, два м'ячі з трьох Рябушко забив уже в компенсований час, ще й із пенальті.

У майбутній зустрічі у складі молодіжної команди полтавчан можна припустити вихід на поле гравця першої команди та вихованця «Динамо» Дедечка, який отримав дискваліфікацію у Прем'єр-лізі. Саме Денис приніс полтавчанам перемогу в кубковій дуелі з «Волинню», ставши автором обох забитих м'ячів, які шальки терезів у тому поєдинку на користь полтавчан.

Зате точно не зіграє проти «Динамо» Ігор Радченко, для якого жовта картка у грі минулого туру з «Шахтарем» стала вже четвертою в нинішньому сезоні молодіжної першості.

Найкращим бомбардиром команди на даний момент є Олег Баранник, на рахунку якого сім м'ячів (два з яких із пенальті) у десятьох іграх.

Обличчям до обличчя

Загалом молодіжні та дублюючі команди «Динамо» та «Ворскли» зіграли між собою 18 матчів: 9 перемог «Динамо», 5 нічиїх, 4 перемоги «Ворскли», різниця м'ячів – 36:23.

Остання зустріч команд

«Біло-синім» вдалося уникнути поразки лише на 82-й хвилині поєдинку. Ця втрата очок була однією з тих, які коштували «Динамо» золотих медалей.

Чемпіонат України U-21. 21-й тур

16 березня 2013 р., м. Київ, стадіон «Динамо» ім.Валерія Лобановського. 150 глядачів

«Динамо» – «Ворскла» – 2:2 (0:1)

«Динамо»:
Бойко, Люлька (Трубочкін, 55), Братков, Акубардія, Ягодінскіс (Мілевський, 58), Калитвинцев, Буяльський (к), Сидорчук (Карп, 55), Цуріков, Алієв, Лукас (Кравець, 58).

«Ворскла»: Непогодов (к), Радченко, Гарбар, Курилов (Матвеєв, 46), Курелєх, Вовкодав, Ченбай, Карась (Шмиголь, 89), Павлик, Кунєв (Марусич, 46), Юрченко (Яременко, 64).

Голи: Кравець (76), Цуріков (82) – Кунєв (5), Яременко (68).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер