U-21. 15-й тур. «Зоря» – «Динамо». Прев'ю

U-21. 15-й тур. «Зоря» – «Динамо». Прев'ю

Початок зустрічі о 13:00.

«Динамо»: тиждень на відновлення та підготовку

Вкрай непростим видався для «Динамо» останній поєдинок першості проти «Іллічівця». Незважаючи на те, що «біло-синім» протистояв нинішній лідер чемпіонату, у першому таймі до успіху ближчими були кияни. Нагадаємо, що на влучний удар Тотовицького голом відповів Бесєдін. Тим не менш, у другому таймі ситуація кардинально змінилася в інший бік, а два голи все того ж Тотовицького, який у підсумку оформив хет-трик, принесли успіх гостям.

Перед останнім матчем першого кола турнірна ситуація для нашої команди складається не найкращим чином, але засмучуватися ніхто не збирається. У 14-ти поєдинках наша молодь здобула 21 очко, вигравши шість матчів, тричі зігравши внічию та п'ять разів поступившись. Нинішня різниця м'ячів – 19:14. Трійку лідерів зараз складають «Іллічівець», «Шахтар» та «Дніпро», але від першого місця «Динамо» відділяє десять очок, а від другого та третього – вісім.

Після гри з «Іллічівцем» наставник «біло-синіх» Валентин Белькевич так прокоментував майбутню дуель із «Зорею»:

«До майбутнього матчу ще тиждень, час є. Спочатку потрібно проаналізувати цей поєдинок, подивитися, хто як відновиться. Потім ще будемо тренуватися, а лише потім визначати, яким складом вирушати до Луганська».

«Зоря»: фактор свого поля

Не треба далеко ходити, щоб визначити, наскільки серйозний суперник буде протистояти молодіжному складу «Динамо» в майбутні вихідні.

У минулому сезоні команда Володимира Микитина виграла золоті медалі першості 21-річних, випередивши «Динамо» Олександра Хацкевича. Багато в чому на руку «Зорі» зіграв і домашній успіх у зустрічі з «біло-синіми», де луганчани здобули впевнену перемогу з рахунком 4:0.

У нинішньому ж сезоні справи в «Зорі» йдуть зовсім не так, як у попередньому. Залишивши позаду майже половину турнірної дистанції, «чорно-білі» перебувають на 11-му місці в таблиці, набравши лише 18 пунктів. Незважаючи на це, відставання від «Динамо» складає лише три очки, а від лідера, яким є «Іллічівець», – 13 пунктів.

У поточному сезоні луганчани здобули п'ять перемог, тричі зіграли внічию та шість разів програли. Різниця м'ячів – 18:19.

Серед основних результатів «Зорі» в поточній молодіжній першості можна відзначити мінімальну домашню перемогу над «Металістом» (1:0) та нещодавню нічию в гостях проти «Шахтаря» (3:3). Найбільшою ж невдачею команди нашого суперника є поразка від «Дніпра» на виїзді (0:3).

Головним же «плюсом» «Зорі» в домашніх матчах виступає безпосередньо саме поле стадіону «Авангард», яке, на відміну від переважної більшості стадіонів України, є синтетичним. Як ми вже казали, минулого сезону тут залишилося ні з чим те ж «Динамо», а в поточному чемпіонаті лише запорізький «Металург» (0:1) спромігся повернутися додому з очками. Всі п'ять перемог «чорно-білі» здобули вдома. Є у «Зорі» й одна втрата – з киянами напевно не зіграє дискваліфікований Максим Жичиков.

Остання зустріч:

Чемпіонат U-21 сезону 2012/13. 25-й тур

19.04.2013 р. м. Луганськ. Стадіон «Авангард». 1500 глядачів

«Зоря» – «Динамо» – 4:0 (2:0)

«Динамо»:
Бущан, Сухомлинов, Братков, Ягодінскіс, Іашвілі (Алієв, 46), Буяльський (к) (Мякушко, 74), Дуду (Маїк, 68), Цибульник, Кравець, Мілевський (Яремчук, 72), Карп.

«Зоря»: Полтавець, Гордієнко (Рудюк, 46), Сухаров, Мягков, Парамонов (к), Манджгаладзе, Ігнатенко (Кузьмін, 88), Родич (Луканов, 70), Банасевич, Петряк (Жарий, 46), Квасов (П'янов, 72).

Голи: Родич (11, 18), Банасевич (67), Луканов (74)

Попередження: Банасевич (24) – Ягодінскіс (41).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер