U-21. 16 тур. «Металург» Д – «Динамо» - 2:2

U-21. 16 тур. «Металург» Д – «Динамо» - 2:2

На відміну від домашніх матчів, у виїзних зустрічах тренерський штаб молодіжної команди не завжди отримує поповнення з основного складу. Цього разу раз у розпорядженні Олександра Хацкевича з першої команди були воротар Денис Бойко, півзахисник Андрій Богданов і захисник Леандро Алмейда. До речі, як і в попередній грі із запорізьким «Металургом», бразилець замінив у стартовому складі латвійця Віталійса Ягодинскіса, який вимушено відбував дискваліфікацію за чотири попередження, отримані в цьому сезоні.

Команди розпочали гру без горезвісної розвідки, вже на перших хвилинах обмінявшись забитими м'ячами. Першими відзначилися господарі - це вихованець міланського «Інтера», який нині грає за «Металург», Гаетано Моначелло вдало замкнув простріл Хаміда з лівого флангу. Відповідь «біло-синіх» не змусила на себе довго чекати: Богданов зважився на удар з-за меж штрафного майданчика, воротар зреагував, але від його рук м'яч все ж залетів у сітку.

Подальший розвиток подій нічим не відрізнялося від дебюту зустрічі. Суперники обмінювалися небезпечними моментами, але надійно діяли на останньому рубежі воротарі. Бойко виручив після підступних пострілів Квашука (двічі) і того ж Моначелло, а Пеньков виявився на висоті в епізодах з ударами Олега Маіка та Олександра Цибульника. Ближче до кінцівки першого тайму ініціативою заволоділи динамівці, раз по раз перевіряючи на міцність оборонні порядки господарів. Трішки не вистачило Богданову, щоб влучити в площину воріт, Дмитро Хльобас не реалізував вихід сам на сам, а Каталін Карп пробив у штангу. Однак динамівці все ж досягли свого. Штатний пенальтист Сергій Рибалка ударом в стилі чеха Панєнки відправив м'яч у ворота, реалізувавши вже свій шостий пенальті зі старту сезону. Загалом півзахисник довів свій особистий показник у чемпіонаті молодіжних команд до дев'яти забитих м'ячів, зрівнявшись із кращим бомбардиром «біло-синіх» Дмитром Хльобасом.

Після перерви команди не особливо проявляли активність на полі. Можливо, позначилися не найсприятливіші погодні умови - температура була нижче нуля, йшов сніг. Кілька моментів було у Хльобаса - спочатку після удару Дмитра з гострого кута м'яч влучив у воротаря, а потім нападник, змістившись із правого флангу, неточно пробив у дальній кут.

В середині тайму підвів команду Леандро Алмейда - протягом шести хвилин бразилець отримав два попередження, залишивши динамівців на останні 25 хвилин гри в меншості. З реалізацією більшості господарі не затягнули, вже через шість хвилин зрівнявши рахунок. Після обрізки Карпа на правому фланзі «металурги» перехопили м'яч і Хамід після прострілу з кількох метрів переправив м'яч у сітку. Втім, варто віддати належне нашим хлопцям - навіть залишившись у меншості, вони продовжували шукати щастя біля чужих воріт. Найнебезпечніший момент був у Карпа, але реабілітуватися за допущену раніше помилку Каталіну не вдалося - м'яч після його удару з меж штрафного майданчика вдруге за матч влучив у штангу. Вже в компенсований час господарі створили щось на зразок штурму, але рахунок у підсумку так і не змінився.

Чемпіонат молодіжних команд. 16-й тур

16.11.2012. м. Докучаєвськ. Стадіон «Авангард». 50 глядачів

«Металург» Д - «Динамо» - 2:2 (1:1)

«Металург» Д: Пеньков, Білоус (к), Нестеренко (Подколзін, 50), Полюлях, Грищенко, Трояновський, Квашук, Хамід (Задерака, 87), Мамутов, Дегтярьов (Дебелко, 63), Моначелло (Іванко, 46).

«Динамо»: Бойко, Алмейда, Акубардія, Братков (к), Болденков, Цибульник, Богданов (Полегенько, 46), Рибалка, Карп, Маік (Мілютін, 68), Хльобас.

Голи: Моначелло (3), Хамід (71) - Богданов (10), Рибалка (45 +3, з пенальті).

Попереджені: Полюлях (18), Трояновський (90 +2) - Алмейда (59).

Вилучений: Алмейда (65, повторне попередження).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер